JurnalTV: -1. Prima rândunică a zburat

Elena Robu-Popa a plecat de la JurnalTV la Moldova1 După cum am scris săptămâna trecută ”Jurnal TV taie din salarii. Jurnalistii vor sa plece”, iată că Trustul desenelor animate a rămas -1 o vedetă. Prima rândunică și-a luat zborul. Moderatoarea emisiunii ”Chestiunea Zilei” de la JurnalTV, Elena Robu și-a făcut geanta și a plecat la Moldova 1. Potrivit UNIMEDIA, aceasta ar fi primit o ofertă mai bună de la televiziunea publică, din dealul Schinoasei, unde, după dezbaterile electorale va avea un proiect interesant, despre care deocamdată nu poate da mai multe detalii

Din surse, am aflat că Robu nu este ultima care părăsește prima televiziune cu știri din filme.

Se pare că JTV se confruntă din nou cu grave probleme financiare, chiar dacă a modificat grila de programe în speranța de a atrage mai mulți telespectatori. Val Butnaru a spus iarna tecută că televiziunea consumă enorm de mulți bani, iar la acel moment activa în pierdere.

În vara anului trecut se discuta prin culise că spre toamnă televiziunea ar putea fi închisă. Se pare că campania electorală a suflat aer și euro în conturile Jurnalului și a menținut frecvența vie încă pentru un an.

Sperăm că Președintele trustului nu are să aducă aceleași acuzați ca în cazul fostului moderator al emisiunii ”Cabinetul din umbră”, Vitalie Călugăreanu, despre care a spus că nu mai avea rating și a făcut bine că a plecat.

PS: La PubliakTV posibil că o să vină un jurnalist destul de necunoscut până nu demult dar destul de mediatizat în ultima vreme. Omul se mai gândește 😉 ”Locuiește” lângă Publika și o să spună răspunsul foarte curând!

Citiți și: PublikaTV va face parte din grupul de presă Lagardere

Distribuie acest articol