Jurnal.md a pus pe fugă un tânăr de 22 ani. Rușinos!

Nu-s jurnalist dar știu că informația trebuie verificată înainte de a fi publicată. Jurnal.md a publicat astăzi un articol prin care transmite mai departe, publicului larg, anunțul despre vânzarea ”Organelor interne”, publicat pe 999.md.

Nu au sunat măcar la presupusa persoană care ar fi adăugat acest anunț. Repejor au tras o fotografie la pagina de pe 999 și au făcut o știre de toată splendoarea, bună de sesizat la Procuratură.

Împreună cu un prieten am verificat informația, chiar dacă nu este treaba noastră. Am sunat, iar la capătul celălalt al firului a răspuns un băiat, speriat, vocea-i tremura de la problemele făcut de aceste două portaluri, unul de anunțuri iar altul de știri.

Potrivit acestuia, în vârstă de 22 ani, student în capitală, locuitor al unei localități din sudul țării, nu este prima oară când sunt publicate astfel de anunțuri cu numărul său de telefon. ”Cineva folosește datele mele de contact și publică anunțuri greșite, iar eu trebuie să fug de acasă pentru că unii fac știri din aceste glume de prost gust”, a mai spus acesta.

Jurnal.md a stricat ziua tânărului, iar el se așteaptă acum la sunete de la Procuratură, undeva în buruienile din fundul grădinii.

Bravo Jurnal, sperăm să vedem știrea și la TV!

www.gandrabur.net

 

Distribuie acest articol