Jumătate din sediul PLDM se dă în CHIRIE!

Sechestrele aplicate asupra conturilor deținute de Vlad Filat în Moldova și peste hotarele țării, în care au fost depozitate sume importante de bani proveniți din jaful de la BEM, obligă PLDM-ul să renunțe la un parte din luxul de până acum.

Agenția imobiliară Pro Imobil Grup a scos la mezat jumătate din sediul PLDM, așa că fiecare are șansa să devină vecin cu partidul care promitea în perioadele glorioase că va schimba Moldova definitiv.

____________________________

Extras din anunț:

Vă propunem spre chirie clădire pentru oficii, 550 m.p.
Centrul capitalei, în nemijlocită apropiere de Palatul Republicii.

Construcție în 2 nivele + demisol.
Total sunt 8 oficii (diferite dimensiuni), sală de conferință, recepție, grupuri sanitare.
Fiecare birou dispune de condiționer, sistem de semnalizare, monitorizare video etc.
Clădirea este dotată cu încălzire autonomă, reparație, 2 intrări separate.
Locuri de parcare disponibile!
Amplasare foarte reușită!

Vă așteptăm pe strada V. Alecsandri 95!

preț:
  • 3 000
  • ≈ 3 327$
  • ≈ 66 053lei
regiunea:
Moldova, Republica, Chișinău, Centru, București
contacte:

____________________________

Din fotografiile publicate se înțelege că PLDM renunță la aripa alocată Tineretului liberal-democrat, ținuți anterior în podul sediului de pe str. București, 88, apoi în subsolul partidului. Tinerii au fost scoși la iveală doar în campaniile electorale, pentru că brațele lor tinere sunt bune numai pentru a împrăștia ziare de partid și să lipească afișe electorale.

Dacă vă amintiți, un președinte de la tineretul liberal-democrat, de fapt un fost, a publicat un text destul de lung despre comportamentul conducerii PLDM față de tinerii din partid. El denunțat că fruntașii au tratat tinerii ca pe niște slugi, muncitori în campaniile electorale. Mai adăuga, că pentru tineret nu se aloca buget suficient, iar activitatea structurii era una beteagă.

Vedem că și de această dată PLDM renunță la condițiile de dezvoltare a tineretului din partid. Lăsarea tineretului fără sediu este deja un semn că aceștia nu contează, pe unde mai pui că Vlad Filat nu este în libertate și nu poate finanța întreținerea partidului.

Eh, vedem unde a ajuns PLDM după ce i-au fost ridicate mâinile de pe fondurile statului. Le-a fost tare bine și confortabil când furau la greu… însă au ajunsă să sugă din degete. Nici pe Shor nu mai are cine să-l stoarce de bani :/ Nu uitați interceptarea și auto-denunțul lui Shor din care am aflat că Filat estorca bani de la Shor anume pentru întreținerea aparatului central al partidului. Numai chiria lunară era 3000 Euro.

Da, putem spune cu siguranță că PLDM are probleme financiare după întemnițarea lui Vlad Filat!

anunțul sediul pldm 2

anunțul sediul pldm 3

anunțul sediul pldm 4

Distribuie acest articol