John Maxemchuk: Am venit în Moldova pentru 4 luni și am deja 8 ani de când mă simt moldovean

John Maxemchuk,  Director General SUN Communications și Președinte al Camerei de Comerț din America în Moldova, a venit în Moldova pentru 4 luni în baza unui contract de consultanță și are deja 8 ani de când Moldova i-a devenit casă.

”Salut! Sunt american, dar când plec în America caut moldoveni ca să m-ă simt între ai noștri. Până a venit în Moldova nu am stat nicăieri mai mult de 4 ani. De la 17 ani am plecat de acasă, iar acum Moldova a devenit casa mea. Am învățat româna și muncesc alături de echipa Sun.”, a spus astăzi Directorul general al SUN Communications la întâlnirea cu blogger-ii, care a avut loc la “Sky Land” Camping & Resort.

”Am decis să fac întâlniri cu bloggeri și cu alte grupuri deoarece e mai bine să interacționăm direct cu clienții sau potențiali clienți. Oamenii sunt sătui deja de publicitatea excesivă prin oraș, TV, internet”, a mai adăugat d-ul John Maxemchuk.

SUN Communications este în Moldova din 1993. Scopul companiei este să acorde clienților servicii de înaltă calitate și suport profesionist. SUN este prima companie care a adus internet de viteză înaltă în Moldova. În prezent oferă servicii de telefonie, internet și TV.

www.gandrabur.net

Distribuie acest articol