Iurie Roșca este mentorul ascuns al Platformei DA si al lui Petrenco

1. In iarna 2002 in PMAN au fost instalate corturi, au fost aduse pâsle pentru protestatari, manacare si multa tehnica audio-video. Fruntasul protestului era Iurie Rosca, presedintele PPCD.

Rosca se urca in copaci si striga “Jos Comunistii”. A tacut tocmai cand a fost luat la putere, fix langa Voronin. Ulterior am aflat cu totii ca Rosca este agent FSB, infiltrat aici ca fiind un pro-român.

Rosca a fost cel care i-a asigurat lui Voronin al doilea mandat de presedinte si a mentinut guvernarea comunista inca 4 ani.

Din istoria politica a Moldovei:

Pe 4 aprilie 2005, cei 11 deputați a Partidului Popular Creștin Democrat, condus de Iurie Roșca, au votat pentru alegerea lui Vladimir Voronin în funcție de Președinte al Republicii Moldova.
La data de 8 aprilie 2005 este ales în funcția de Vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova. Partidul condus de el nu a mai intrat în Parlament după alegerile din aprilie și iulie 2009. La data de 16 iunie 2009 este numit in funcția de viceprim-ministru, prin decretul Președintelui Republicii Moldova. A demisionat din funcția la 14 septembrie 2009.
Aleksandr Dughin este de părere că Roșca este „prietenul Rusiei” și un „promotor activ al identității moldovenești”.

E clar fapul ca Rosca a fost un slujitor al Moscovei si a facut galagie cat a putut, dupa care a venit la putere si a mentinut comunismul pana in 2009.

2. In toamna aceasta, in PMAN, au fost instalate aceleasi corturi. Au fost adusi oameni care au cerut demisia Presedintelui si alegeri anticipate. Sunt niste revendicari enuntate si de catre socialisti. Pe scena apare Andrei Nastase, avocat, fost procuror, om din sistemul corupt al acestei tari. El a fost cel care a instrumentat si dosarele impotriva Topilor, dar pana la urma a ajuns finul unuia dintre ei.

Pui aceste proteste una langa alta si intelegi ca au acelasi scenariu: jos puterea, corturi, oameni dubiosi. Zici ca protesteaza Rosca, nu Platforma DA.

Luand aceste asemanari, am incercat sa aflu ce legaturi ar putea exista intre Iurie Ivanci Rosca si tandemul Nastase-Natalia Morari.

Uite ca Andrei Nastase este un foarte bun prieten cu Iurie Rosca. Prietenia se trage prin intermediul fratelui sau Vasile Nastase, fost activit PPCD, organizator de proteste pe timpul comunistilor.

Acum vedem din nou tot acei Nastași in PMAN, insa fara Rosca. Pepecedistul a ales sa ramana in umbra, pentru ca a tradat poporul si este vazut acum in calitate de tradator, motiv pentru care nici nu se poate urca pe scena si nici nu poate face declaratii de sustinere.

Am depanat firul mai departe si, datorita unor stiri anterioare si una recenta, am atras atentia asupra faptului ca Iurie Rosca este casatorit cu cea mai buna prietena a Nataliei Morari. Nu pot sa spus ca legatura Rosca-Morari este prin Cristina, deoarece mai degraba este invers.

Toti stiu despre acuzatiile ca Rosca este si el un agent FSB, asa cum se stie si despre Natalia Morari, ca ar putea fi si ea. Uite probabil la intalnirile lor nocturne s-a vazut Iurie cu viitoarea lui sotie, dupa care au ramas impreuna, insa fara a rupe relatiile de colaborare cu Natalia Morari.

Acum inteleg de ce sediul central al organizatorilor protestelor din PMAN este cafeneaua Nataliei Morari. Acolo s-au vazut Botan si Petrenco, apoi Petrenco a fost vazut in fiecare zi iesind din micul restaurant al Nataliei Morari.

Interesant este si faptul ca in ziua de 6 septembrie 2015 cafeneaua a fost inchisa pentru clienti. Probabil au transformat cuibul intr-un punct de control al protestelor. De acolo se coordonau actiunile lui Petrenco, precum si a celor din PMAN.

Sa nu uitam ca Rosca a colaborat cu Petrenco in Guvernele comuniste.

Ne uitam la toate aceste lucruri si intelegem perfect ca Iurie Rosca este mentorul organizatorilor protestelor. El este ideologul protestului DA, precum si al batailor lui Petrenco cu organele de forta.

Probabil Rosca se inspira din cartile lui Dughin, noul sau idol rus, indragit dupa ce lumea si-a dat seama ca pepecedistul nu are nimic cu romanismul.

Acum chiar imi pare rau de cei care stau in corturi si ingheata din cauza unor oameni ai Moscovei. Sunt utilizati din nou, exact dupa aceleasi scheme desenate de Rosca si Nastase. Uite ca ei au fost principalii actori prin 2002-2005, iar acum au revenit sa prosteasca lumea, insa cu o alta fata.

Da, imi pare rau si de oamenii inteligenti care s-au lasat dusi de valul acesta al eliberarii Moldovei de oligarhi. S-au alipit Nastasilor, insa nu cunosc nimic despre ce sta sub preș.

Inainte sa protestati trebuie sa va ganditi cine sta in spatele celor organizate. Nu va lasati din nou prostiti, pentru ca o sa locuiti in corturi toata viata, iar ei vor guverna.

Distribuie acest articol
5 Comments