Ion Cebanu, ministru, sau iar doar sperietoare de grauri în livada cu cireşi?

Sunt tânăr, am net, am blog, am cetăţenie, şi bucuria mea, am şi un Minister care elaborează, administrează şi promovează politici pentru tineret.

Sunt tânăr, am net, am blog, am cetăţenie, şi spre ruşinea mea, am un ministru care e tânăr ca şi mine treaba căruia este să implementeze în practică acele politici pentru tineret elaborate de ministerul din spatele său.

De peste un an, nu am văzut şi nu am simţit nimic ce ţine de aceste politici pentru tineri pe care am timp să le mai aştept încă 11 ani, până în momentul când pe contul meu Facebook va scri: Astăzi este ziua ta de naştere, ai 35 ani.

Ion Cebanu este mai mult ca o sperietoare de grauri în livada de cireşi decât un tânăr care să gândească şi la semenii săi, adica la tinerii care i-au dat funcţie şi putere prin votul acordat partidului din care face parte pe 29 iulie 2009. Chiar nu a făcut nimic la acel minister, a tăiat câteva panglici întinse la nişte centre de agrement şi atât, de parcă în ţara asta mică nu mai este ce face pentru tineri (…)

S-a mulţumit cu aia că nu prea are instituţii subordonate, ceea ce nu-l prea solicită, şi şi-a văzut de treaba lui în livada noastră fără a propune ceva care ar avea un impact direct asupra dezvoltării şi prosperităţii tineretului care a mia rămas pe aici, nu mai vorbim despre cei care muncesc pe şantierele din Italia sau Rusia.

Că tot a făcut treabă de invidiat pe parcursul întregului an, care a trecut deja, este din nou propus în aceeaşi funcţie în aceeaşi livadă.

Deci sperăm în continuare la aceeaşi recoltă de proiecte, politici şi alte iniţiative bune pentru tineri fiindcă e bătut în cuie: ministru nu vom avea, va fi iar doar o sperietoare în livada de cireşi.

Distribuie acest articol