Investiția Țopilor a eșuat: Nastase este la numai 7%

Investitia Topilor a esuat din nou. Andrei Nastase, liderul Platformei DA, este la sub 8% in intentia de vot, iar acest rezultat asigura un loc bun la coada finalistilor campaniei prezidentiale din toamna viitoare. Nastase nu trece nici in turul II.

Rezultatul sondajului arata ca politica dusa de Andrei Nastase, cu girul Topilor si altor finantatori, nu este sanatoasa. Violenta, luptele la usile Parlamentului, inconjuratul Guvernului si marsurile prin Chisinau au fost de prisos. Nici aruncatul cu oua in sediul GBC nu a ajutat la cresterea sanselor lui Andrei Nastase.

Liderul DA trece acum prin aceleasi momente prin care a trecut si Sergiu Mocanu, fostul actor al Topilor. Soarta lor este identica, iar sondajul prezentat astazi demonstreaza acest lucru.

Mai mult, sper ca procentajul rusinos acumulat de Nastase o sa deschida ochii si altor politicieni care mai vorbesc despre sustinerea lui A.Nastase. Poate si Maia Sandu va intelege ca omul Topilor este un nimeni pe scena politica. Cifrele arata ca el valoreaza mai putin decat ea.

Deja ma gandesc cum Natalia Morari va plange in pumni dupa ce rezultatele sondajului vor ajunge la urechile ei. Ea l-a prezentat pe Nastase in calitate de mare salvator al natiunii, insa vedem ca oamenii nu prea cred prostiile de la emisiunile difuzate de TV7, finantate probabil si acestea din banii furati de la BEM.

In aceeasi ordine, PLDM tot trebuie sa inteleaga ca sansa lor este la 7%. Au pus speranta si banii in Nastase, au participat la proteste si au urcat pe scena din PMAN, dar pana la urma se demonstreaza ca totul a fost in zadar. Or, oamenii au inteles ca Nastase nu este nimeni altcineva decat un nou actor impins inainte de grupurile mafiote. Filat tot era impins in calitate de salvator al natiunii si am vazut in ce datorii ne-a bagat.

Nastase, acest ins finantat din bani murdari, organizator de proteste violente in fata institutiilor de stat, instigator la lovituri de stat si la distrugerea edificiilor oficiale, merita din plin rezultatul de 7%. Asta-i este valoarea politica in acest moment. Rusinos, la ce sume s-au bagat in el.

Topii, acesti dihori ascunsi in Germania, in previnta carora CEDO a respins cererile, respectiv ei sunt condamnati definitiv, tot trebuie sa traga aer in piept. E momentul sa faca economii ori sa investeasca undeva in afara politicului. Milioanele aruncate in vant au dat numai 7% de incredere in omul lor, chiar daca anul trecut era cotat mai sus. 

 

Distribuie acest articol