Învățați de la Nastase cum să fiți boi politici și parteneri cu Renato

Andrei Nastase a devenit politicianul cel mai prost al perioadei electorale 2015/2016. Mai intai s-a ars cu protestele in comun cu Renato Usatii, apoi s-a autoproclamat lider al protestelor si candidatul unic al partidelor pentru hoție, dupa care a mers la Moscova si a primit cateva suturi in fund de la diaspora moldoveneasca.

De la Nastase nu poti invata sa devii politician. El nu este el cel mai destept si nici cel mai inteligent candidat. Andrei este un simplu prăpădit implicat in schemele de raider si spalari de bani. De la el poti invata doar cum sa fii un bou politic veritabil si nimic mai mult.

Ieri ati putut vedea un material video in care apar Nastase, Pavlovschi si Slusari. Ei au mers impreuna in sauna lui Renato, dar pe drum s-au gandit ca ar fi cazul sa prosteasca inca niste moldoveni. S-a gasit acolo un “lider” care a anuntat “paporul”, dar fara sa-i anunte cu cine se vor vedea si ce vor discuta. Datul nas in nas cu Nastase, dupa cate am vazut din video, a iritat la maxim publicul din sala, asa ca a inceput sa curga adevarul despre Nastase si slugarii lui. Candidatul a plecat de acolo cu coada intre picioare, dar nu a scris nimic pe fb. A preferat sa treaca cu vederea peste acest “incident”.

In sfarsit prapaditul Platformei a inteles si a auzit cu urechile sale ca electoratul din Rusia nu-i apartine si nici nu poate conta pe el. El a crezut ca moldovenii plecati la Moscova, muncitori cu palmele batatorite, sunt la fel de prosti ca moldovenii pusi pe indemnizatiile platite de Guvern, care protesteaza in fata Executivului si cer o viata mai buna, dar fara sa caute un loc de munca.

Incercarea lui Nastase a fost una stangace, insa necesara sa ascunda vizita lui la Moscova. Cum avea sa explice el vizita acasa la Renato si intalnirea cu finantatorii falesteanului? Nu avea cum, decat motivand ca s-a vazut cu diaspora! Iata de ce Nastase a rezistat in fata diasporei si nu si-a iesit din pepini, asa cum o face la JurnalTV.

Cine este cu Nastase? Numai Renato?

Sa nu uitam episodul cand un loser al Platformei DA a mers la sediul lui Renato dupa bani pentru proteste. Atunci ei au incercat sa nege orice relatie, insa acum vedem ca legaturile intre dinsii sunt tot mai stranse si amoroase. Au ajuns pana la ceea ca-si arata fuduliile din chiloti in saunele de pe la Moscova.

Andrei Nastase a cam cheltuit banii Topilor, asa ca este dispus sa stea in genunchi in fata lui Renato si finantatorilor de la Moscova. Scopul lor cere multi bani, dar cand Andrei nu are de unde-i lua… este gata sa bage in gura orice, iar asta se vede deja destul de limpede.

Cine nu a inteles ca Nastase este pierdut?

Poate Andrei a avut intentii serioase cand a inceput lupta cu Plahotniuc, dar cand vedem in ce s-a transformat in mai putin de doi ani… e jale.

Andrei Nastase nu mai este candidatul care sta singur pe picioare si vorbeste ce vrea. A devenit o marioneta politica calarita de Renato si sponsorii rusi. Acum Nastase spune ce vor altii si ce se cere de sus. Pentru el nu mai exista interes national si nici popor. Pentru el exista doar nasul Topa, Renato, Pavlovschi, Slusari, Vlad Filat, Natalia Morari, Dolganiuc si alti prapaditi din studiourile JTV.

Cine-l mai sustine pe Andrei? Poate Ion Hadarca?

Distribuie acest articol
One Comment