În apărarea lui Valeriu Lazăr și Marcel Răducan

De la început vreau să scriu că nici nu are de la ce să miroase a usturoi din gura lui Valeriu Lazăr, după cum a scris o pagină de pe net, pentru că:

Acum în politica moldovenească au venit aproape toți oamenii de afaceri care s-au aranjat bine în acești ani de independență, indiferent de căile de îmbogățire. Cine în afară de ei mai pot procura întreprinderi de stat, chiar și cu 13 milioane de lei pe acea bază experimentală cu 1500 ha de teren consolidat lângă Chișinău? Normal că oamenii de afaceri, normal că Răducan își poate permite să cumpere 1500 ha cu 13 milioane lei și normal că soția lui Lazăr poate cumpăra altă întreprindere cu capital de stat.

Tot normal ar fi dacă toate soțiile deputaților, miniștrilor, președinților, ar cumpăra câte o întreprindere cu capital de stat, care aduce numai pierderi.

Pe de altă parte, dacă avem 101 deputați și câteva zeci de miniștri, premieri, delegați, șefi mari, aceasta înseamnă că 1000 de soții, copii, rude trebuie să stea acasă, să nu facă nimic?

Distribuie acest articol