Igor Dodon, Zinaida Greceanâi, Veronica Abramciuc – Mulțumesc!

Astăzi nu am citit încă nici-o știre și nu am auzit nici-o declarație care să mulțumească câtuși de puțin celor trei care au ajutat ca Moldova să iasă din criza politică.

Eu cred că e timpul să spunem Mulțumesc! lui Igor Dodon, Zinaida Greceanâi și Veronica Abramciuc pentru curajul lor că au plecat din Partidul Comuniștilor, și cel mai important, pentru ajutorul dat astăzi Alianței în alegerea președintelui și ”însănătoșirii” Țării.

După alegerea lui Timofti liderii AIE și candidatul au ieșit pe scări. În același moment au ieșit și cei trei socialiști, dar fără a se opri în fața mulțimii care se bucurau în fața Palatului Republicii. Igor Dodon a dat din mână în fața mulțimii, dar aceștia au continuat să strige ”Timofti, Timofti”. Gestul lui Dodon a fost destul de sincer în fața alegătorilor altor partide. Până la urmă au plecat ca neobservați.

Liderii AIE și candidatul la fel au uitat să mulțumească celor trei socialiști, precum și lui Mihai Godea. Până la urmă au revendicat victoria ca fiind doar a lor. Cu aceasta nu sunt de acord!

Mulțumesc lui Igor Dodon, Zinaida Greceanâi, Veronica Abramciuc pentru ajutorul acordat Moldovei!

www.gandrabur.net

Distribuie acest articol