Ieri am scăpat cu viață!

Ieri am scăpat cu viață! Câți profeți falși mai au de prezis Sfârșitul Lumii?

Într-un seminar numit “Adevărul care îţi este ascuns“, Retrov explica audienţei sale că, pe 25 septembrie 2011, Pământul va fi nimicit de cometa Elenin. Azi e 26 septembrie, Pământul încă se află pe orbita sa, moldovenii dorm liniștiți.

”Dacă aţi crezut că sfârşitul lumii vine în 21 decembrie 2012, aveţi mai puţin timp decât v-aţi imaginat pentru a vă încheia socotelile cu viaţa. Apocalipsa va sosi în mai puţin de o saptamana”, spunea un nou profet al Zilei de pe Urmă, pe nume Alex Retrov, încă din luna august.

Într-un seminar numit “Adevărul care îţi este ascuns“, Retrov explica audienţei sale că, în 25 septembrie 2011, Pământul fi nimicit de cometa Elenin. Potrivit lui Adrian Şonka, această comentă nu poate prezenta pericol, cometa Eleni este doar “un bulgăre de zăpadă murdară”.Pe 10 septembrie cometa a trecut la periheliu de Soare, la „numai” 72 de milioane de km de acesta. O distanță chiar mare pentru că există comete care se apropie mai mult. Pe 16 octombrie cometa se va afla la „numai” 35 de milioane de km de noi (34.982.790 km mai exact). Ce nu înțeleg oamenii este că e o distanță mică la scară astronomică dar enormă dacă te raportezi la mărimea corpurilor implicate (Terra 12.600 km, C/2010 X1 Elenin ~3 km).

Bărbatul îşi susţinea teoria cu tot felul de calcule şi schiţe, menite să arate că profeţia sa are la bază date ştiinţifice de necontestat.

Din 2000 tot vine sfârșitul lumii cam la fiecare 6 luni. Mai multe religii și profeți dădeau aproape că date exacte când viața de pe Planeta Pământ va fi nimicită, iată că a mai trecut o amenințare, deci un nou profet fals. Câți vor mai fi? Trecem și de 21.12.2012 cu bine? Vom avea Președinte atunci care să ne transmită ultimul mesaj al puterii? Acesta va fi comunist, verde albastru sau azuriu?

www.gandrabur.net

Distribuie acest articol