Iată de unde Natașa are bani de batiste scumpe!

BEM —> OffShor —> Chiril Lucinschi —> INTERPOL cu Natalia Morari

Total: 440 100 USD (8,71 milioane lei)

Acesta este traseul sumei de aproape 9 milioane de lei, bani ajunși pe mâinile Nataliei Morari și Chiril Lucinschi în urma delapidării Băncii de Economii de către amicul lor Vlad Filat, în colaborare cu Platon, Shor și multe alte personaje implicate.

cms-image-000011809Câteva minute în urma, în baza celor prezentate astăzi de către Procuratura Anticorupție, siteul Today a publicat o investigație amplă despre traseul unor sume de bani extrase din Banca de Economii sub diferite scheme de către actorii implicați (Vezi aici). Potrivit documentelor și informațiilor din dosarul penal, pe conturile companiei lui Chiril Lucinschi a ajuns suma nominalizată mai sus, de aproximativ 9 milioane de lei. Cu așa sumă îți poți permite nu doar să susții două posturi TV, dar și să întreții câteva emisiuni populiste și vreo două amante.

Aproximativ un an în urmă mă întrebam pe blog (vezi aici) de unde Natalia Morari are bani de boarfe scumpe. Doar o eșarfă purtată de ea în direct la TV costă 325$, iar în Parlament a mers având la brâu o centură „Gancio” care costă (Atenție!) – aproape 500$ (Vezi aici). În sfârșit, după publicarea investigației Today.md, precum și după dezvăluirile făcute de către procurorii anticorupție, am înțeles de unde provin banii aruncați în stânga și dreapta pe boarfe scumpe. Bănuiam eu că noul cuplu Lucinschi se hrănește din BEM, dar nici chiar cu 9 milioane de lei… e peste orice limită a bunului simț!

Morari_LucinschiLa fel, după ce am văzut schema redată de către procurori, am înțeles și de unde vine toată răutatea în plămânii Nataliei Morari, exteriorizată în timpul emisiunilor ei părtinitoare. Ea este supărată probabil pe faptul că procurorii capturați sapă tot mai mult și au ajuns deja în studiourile emisiunilor Interpol, Politica și Președintele Boțan. În sfârșit s-a dat de țîța mulgătoare și hrănitoare de putere pentru emisiunile cu dezvăluiri senzaționale despre anumite persoane, numai nu despre Filat sau Platon!

Vă mai întrebați unde-i miliardul? Se pare că o parte din el este chiar la personajul care țipă în fiecare seară de luni la această temă! Hoțul strigă hoțul, iar în timpul liber cumpără boarfe de zeci de mii de lei din banii… poporului!

Distribuie acest articol