Iată de ce eu am ales Victoriabank, a lui Plahotniuc!

De fiecare dată când ne întâlnim la offline cu un lider de opinie din Moldova, apare întrebarea: ”De ce mai multe întreprinderi de Stat au trecut la Victotiabank?”. Deja mă irită întrebarea aceasta. Poate au dreptate unii că „nu e chiar așa de simplu, din senin să treci la această bancă”. Întrebările de acest gen se datorează  lipsei de documentare:  când oamenii nu se documentează bine, încep a întreba prostii. Despre documentare i-a reproșat și Vlad Plahotniuc lui Alex Cozer, la offline-ul din 3 mai 2012 (primul offline).

Această bancă este printre puținele care oferă sistem integrat prin care ești notificat online când s-a efectuat o plată în cont. Este banca cu cele mai avantajoase comisioane, iar la deservirea conturilor nu ești întâmpinat de „scorpii” de după sticlă bronată, ci de fețe care zâmbesc la o măsuță în centrul oficiului (exemplu este Filiala 3, Chisinau). Banca de Economii intenționat nu implementează acest serviciu, cu toții știm de ce. Cum să achiți facturile la terminale având conturi la Banca de Economii, care încă fac contabilitatea în registre editate în URSS? (Dacă achiți o amendă la BEM, trebuie să te duci la Poliție pentru a confirma achitarea amenzii. Dacă o achiți la Victoriabank, nu este nevoie să te duci la Poliție. În cazul BEM poți avea ”fericita” experiență de a rămâne fără numere sau mașină pentru o amendă ”neplătită” de 100 de lei. Din motiv că banca de Stat nu oferă servicii calitative,mai multe întreprinderi de Stat au plecat la Victoriabank și către alte bănci, unde se fac încasări multe și trebuie verificate cât mai bine și eficient.

Eu am ales Victoriabank pentru că deservirea este la nivel: este foarte diferită de Banca Socială, total diferită de BEM, dar nu aș spune că mai bună la acest capitol decât MAIB. Serviciile băncii mă aranjează cel mai mult. Contul de economii prin care oferi cu titlu gratuit băncii banii tăi, pentru a fi utilizați pe un termen nelimitat de bancă până la retragerea acestora, nu este cu plată. Nu ești nevoit să lași 1% la ei așa cum este la alte bănci – le dai bani, se folosesc de ei, iar la final trebuie să le dai 1% că ai ținut banii la ei. Tâmpenie pentru care am renunțat să-mi țin economiile la altă bancă. Acum toți banii mei sunt la Victoriabank.

Una din companiile la care lucrez se deservește la Victoriabank fără a fi impusă, dar în același timp, constrânsă de impotența celorlalte bănci. În special la capitolul de integrarea a plăților online.

Juriștii de la „Victoriabank” sunt Oameni. Contabilele pe care le cunosc, sunt foarte amabile. Cancelaria lucrează perfect, iar în cazul unui sechestru aplicat pe un cont clientul nu este nevoit să aștepte în jur de 15 zile pentru a fi deblocat: oferi „Încheierea de ridicare a măsurilor de asigurare”, te așezi pe scaun și în 3 minute ai conturile libere. Simplu și operativ! Lucrul pus pe „polcă” acolo rămâne! Ei nu lasă foaia din mână până nu aplică sau nu scot sechestrul, dacă este temei pentru aceasta.

Deservirea calitativă este o parte a succesului, care te face să fii Primul!

Tu de ce ai contul la Victoriabank?

Distribuie acest articol
One Comment