Hunta de analiști politici a ajuns vedetă pe Donbas TV

Dupa ce am vazut bannerul prin care se protesta impotriva SUA si UE, credeam ca nu mai pot exista si alte surprize in PMAN. In scurt timp am fost dezamagit cand am vazut mutrele marilor analisti politici de la noi pe ecranul televiziunii din Donbasul rusesc, post care a dat live toata ziua evenimentele de la Chisinau.

Televiziunea controlata de separatistii din Donbas a decis ca putinii cetateni care au mai ramas pe acolo trebuie sa cunoasca si despre alte locatii unde Rusia se implica activ, asa ca live-ul de la Chisinau a fost pentru ei o sansa enorma sa demonstreze ca se revolta si alte “popoare”.

Rand pe rand, pe ecranul Donbas TV (Novo Rossia TV) au aparut Anatol Taranu (sfatuitorul PLDM), Arcadie Barbarosie, Oazu Nantoi (PPEM). Au mai aparut acolo Nastasii, Dolganiuc si restul care vociferau de pe scena despre cat de rau ne va fi cu actualul Guvern pro-european.

Poti sa mori de rusine cand niste asa zisi pro-europeni, promotori ai integrarii in UE, sunt aratati in regiunile separatiste ca fiind mari luptatori moldoveni anti-Europa.

Debitatul pe scena, pe alocuri si in limba rusa, a fost hrana pentru separatistii si oamenii din Donbas, dupa cum am scris mai sus. Ei au ascultat oamenii “ilustri”, analisti politici de la noi, si au inteles ca, inclusiv masa intelectuala nu mai vrea in UE, dar se indreapta spe Rusia. Mai trebuia separatistilor un suflu de curaj? Nu-i suficient sa vada ca nu sunt singuri pe lumea asta pro-rusa?

Se intampla ca oamenii de vaza din Moldova, analisti politici incontestabili pe vremuri, au devenit scule care promoveaza dezbinarea tarii si interesele Rusiei in Moldova. Pacat.

  
   

Distribuie acest articol