Guvernantii si PL au ascuns Raportul Kroll

Gata, ne-am luat rândeaua!

Guvernantii si Mihail Fiodci au decis ca Raportul Kroll nu mai este de interes public, motiv pentru care nu va fi publicat in viitorul apropiat. Lui Ghimpu s-a promis ca o sa fie atras la putere dupa alegeri, iar pentru acest favor trebuie sa taca in legatura cu ancheta americanilor, mai ales ca este vizat acolo si Guvernatorul BNM, propus de liberali.

Ce se intampla daca nu este publicat acest Raport?

Nepublicarea raportului duce la ceea ca nici Procuratura si nici alte organe de Stat nu se vor autosesiza pe marginea furtului de miliarde. Nu au nici temei de drept si nici altceva. Guvernul nu v-a expediat nimic spre Procuratura, iar BNM o sa ridice din umeri ca documentul are parafa SECRET, motiv pentru care nu-l poate pune la dispozitia nimanui.

In asa fel, am ramas si fara banca si fara cateva milioane achitate americanilor. S-a facut un raport care va fi citit doar pe sub masa si nu poate sta nici la inceperea unei urmariri penale, deoarece nu este public in mod oficial.

Eu cred ca cel mai fericit de nepublicare este Vlad Filat. El are o muscă mare pe căciula, iar secretizarea documentelor este garantia ca o sa doarma acasa, nu la Cricova, ori in alta inchisoare.

Dar, poporul o sa cunoasca erorii intr-o buna zi. Azi am vazut ca PL si Fiodci sunt doar niste intrumente utile celor de la guvernare. Sunt scule pentru uz intern si de lunga durata.

Distribuie acest articol