(Grafic) Orange mai scump decât Moldcell?

Sunt clientul Orange, dar utilizez și un număr Moldcell, oferit de la serviciu. Port două telefoane, pentru că doar cu unul este periculos, nu prea vreau să cadă bateria, iar cu două telefoane te descurci mai bine.

Așa cum nu prea dau importanță unor lucruri, până acum nu am dat nici importanță operatorului de telefonie mobilă, de la care primesc servicii GSM, Internet și tot așa mai departe. Azi am dat peste un articol destul de interesant, pe eco.md, cu titlul ”Vor schimba modificările promovate de ANRCETI structura pieţei de telefonie mobilă?”. De la început nu l-am înțeles, e scris mult prea codat și cu date, deși concrete, greu de măcinat. L-am recitit și am ”digerat” puțin informația și graficul. Destul de interesant.

Până la urmă am înțeles că Orange ar fi mai scump decât Moldcell, iar din graficul (preluat de la eco.md) se văd destul de clar avantajele și dezavantajele aflării la unul din cei doi operatori, preșurile și serviciile cărora au fost analizate.

Concluzia mea: Înainte de a cumpăra ceva trebuie să analizezi prețurile. Sunt tarife în care diferența între Orange Moldova și Moldcell e de cinci ori.

Distribuie acest articol