Ghimpu a ajuns să pupe picioarele “prostimii”

Candidatul Partidului Liberal a declarat anul trecut ca nici in ruptul capului nu va permite cetatenilor sa voteze in mod direct Presedintele Republicii Moldova. Ghimpu spunea atunci ca poporul este o “prostime”, adica o turna de animale proaste si fara putere de decizie.

In anul 2016, dupa ce Inalta Curte Constitutionala a reintors cetatenilor dreptul suveran sa-si aleaga singuri conducatorul, Ghimpu a picat la picioarele “prostimii” si cere voturi pentru investirea sa in principala functie din Stat. Mai mult, el este gata sa pupe prostimea si in fund, numai sa ajunga din nou la treuca puterii, ca tare bine i-a mai fost.

Acest politician, fost judecator pe vremea CCCP, intoarce roata cum vrea si cand vrea el, dar tare o sa-mi fie interesant cand va ajunge nas in nas cu oamenii pe care i-a considerat animale fara gandire si ratiune.

Din cauza declaratiilor sale, desi sunt de anul trecut, Ghimpu merita sa fie penalizat si aruncat din cursa electorala, chiar daca in sondaje apre cu doar 1% de succes.

Ghimpu, sunt dulci picioarele prostimii?

Distribuie acest articol