Ghimpu a aflat unde-i miliardul?


Suntem in plin proces de constituire a Consiliilor locale si raionale, iar PL se aliaza cu oligarhii si contrabandistii, chiar daca miliardul nu a fost intors.

Daca este ne amintim, partidele de dreapta si de stanga anuntau, imediat dupa aflarea rezultatelor, ca nu vor face aliante impotriva vointei votantilor. Respectiv, cei de dreapta spuneau ca nu fac aliante cu stanga, iar socialistii spuneau ca nu vor aliante cu oligarhii. In schim, Ghimpu tipa, inca din campania elctorala, ca se poate alia cu PLDM doar dupa ce Filat intoarce miliardul.

Astazi, dupa o luna de la alegerile locale generale, constatam exact inversul celor spuse in campania electorala si in seara anuntarii rezultatelor. Socialistii se aliaza cu PLDM si alte partide de dreapta, iar Ghimpu nu intarzie sa faca si el parte din anumite aliante locale.

Bunaoara, chiar daca Filat nu a intors miliardul, in Consiliul Raional Ialoveni s-a nascut o frumoasa alianta intre PL si PLDM. Acestia urmeaza sa voteze Presedintele, precum si adjunctii.

Probabil ca, fara sa stim noi, Ghimpu a aflat unde-i miliardul, de a decis sa faca alianta cu hotii si contrabandistii. Or, altfel nu pot sa inteleg decizia sa. Probabil tot asa de usor o sa renunte si la procurorul european si la multe alte lucruri… de dragul revenirii la putere.

Banii rezolva totul si formeaza aliante!

Ghimpu, unde-i miliardul?

Distribuie acest articol