Gheorghe Viță a numit tinerii ”O BANDĂ DE NARCOMANI”

Gheorghe Viță a numit tinerii ”O BANDĂ DE NARCOMANI” - imagine: privesc.eu
Gheorghe Viță a numit tinerii ”O BANDĂ DE NARCOMANI” – imagine: privesc.eu
Gheorghe Viță, candidatul lui Dan Diaconescu și Dabija, în anul 2008 a avut îndrăzneala să numească tinerii ”O BANDĂ DE NARCOMANI”.

Afirmația a fost făcută pe data de 30 noiembrie 2008, în fața Ambasadei României, unde era secția de votare, la care se adunase sute de tineri, pentru al susține pe Eugen Tomac.

”Gheorghe Viță urla ca un nebun în fața ambasadei și făcea campanie pentru Dabija”, își amintește un tânăr care a îndurat înjurăturile lui Gheorghe Viță, în adresa sutelor de oameni care așteptau rândul să voteze. ”La un moment dat au venit la vot și câțiva preoți de la Mitropolia Basarabiei, iar Gheorghe Viță s-a aprins din nou”, își mai amintește tânărul.

Tinerii au început a se revolta pe comportamentul lui Gheorghe Viță, pe atunci susținător al lui Dabija, acum candidatul lui Dabija. Până la urmă au intervenit organele de forță și au aplanat conflictul.

Astăzi Gheorghe Viță a susținut o conferință de presă unde a avut același comportament ca în anul 2008. Din nou a venit cu amenințări în adresa tinerilor și acuzații împotriva lui Eugen Tomac, candidatul ARD. Gheorghe Viță a amenințat două persoane că-i va chema în judecată pentru că-l atacă pe rețelele de socializare în timpul campaniei electorale.

Ca și în anul 2008, Gheorghe Viță probabil că se teme acum de același succes, înregistrat de Dabija. Poate de aceasta a început să devină agresiv în ultimul timp, spre sfârșitul campaniei electorale.

”Acum, ca și atunci, tinerii ROMÂNI, sănătoși la cap, nu vor susține o persoană agresivă pentru ai reprezenta în Parlamentul României”, a declarat un tânăr, care este categoric împotriva candidaturii lui Gheorghe Viță.

Nu am avut tip să discut cu candidatul PP-DD, dar când îl văd am să-l întreb dacă speră acum la o susținere din partea tinerilor, după ce în 2008 i-a numit ”BANDĂ DE NARCOMANI”. Până atunci așteptăm data de 9 decembrie 2012. Îndemnă să veniți la vot!

Citiți și: Istoria comunistă a lui Nicolae Dabija, susținătorul lui Gheorghe Viță

Distribuie acest articol