Fusu, nuca si peretele


Avem un ministru al educatiei care inca nu a inteles pana acum unde a nimerit. Doamna crede ca educatia este un domeniu care se imparte si se discuta strict in cabinetul bloggerului si trollerului Mihai Ghimpu.

Imediat dupa numire, Corina Fusu a dat startul politizarii institutiilor prescolare si scolare. Probabil o sa vina si cu un Regulament nou de alegere a rectorilor, sa fie numiti de acelasi Ghimpu, cu semnatura “păpușii” Corina Fusu.

Acum intelegem de ce Ghimpu dorea o papusa in fruntea Guvernului si altele la ministere. Uite ca are una frumoasa si desteapta la Ministerul Educatiei. Toata stima fata de Doamna, dar mai bine s-ar duce sa prezinte stirile la un post TV, sa faca ce stie mai bine, decat sa se ocupe de un domeniu despre care nu cunoaste nimic.

Fusu este putin mai competenta decat nuca care nu se lipeste de perete. Ea poate vorbi si executa, in rest nu poate nimic, pentru ca este o papusa in mainele bloggerului Mihai Ghimpu.

Multumim PL pentru promovarea mediocrilor!

Sa promovezi membrii partidului in fruntea scolilor nu este o imbunatatire a Regulamentului. Stiu ca liberalilor nu le plac concursurile de angajare, ca vor sa fie numiti peste noapte, insa domeniul educatiei este unul care sta la baza viitorului Republicii Moldova. Nu poti sa pui in fruntea scolii o mămică oarecare. Directorul trebuie sa fie o persoana care cunoaste ce inseamna sa administrezi o astfel de institutii.

Dna Fusu, nu bagati haosul in scolile din tara. Ganditi-va si la viitorul tarii, nu doar la binele fundurilor membrilor de partid!

Distribuie acest articol