Fruntașii PLDM au mai uitat ceva la Aeroportul Chișinău?

Fruntasii PLDM inca nu s-au lepadat de santajarea oamenilor si companiilor care investesc in Moldova, chiar daca Filat a ajuns la inchisoare anume pentru acest lucru. Deliu, deputat liberal-democrat, a propus sa fie formata o noua comisie parlamentara pentru a examina daca se respecta contractul de concesionare a Aeroportului Chisinau, precum si conditiile concesionarii. Comisia este deja a 4-a, daca nu gresesc, dupa ce altele nu au gasit nimic de ce sa se agațe.

Din nefericire pentru fruntasii PLDM, la Aeroport vor gasi investitii de milioane, o parcarea etajata, sala de plecare noua si extinsa, peron in lucru, lucrari de drenaj, lucrari de largire si modernizare a salii de asteptare. Stiu ca ei nu vor sa vada aceste lucruri, insa vor fi nevoiti sa constate, cu probe, ca pe Aeroport se investeste mult, ceea ce nu s-a mai facut de la independenta pana acum.

Nu stiu daca parlamentarii vor da citirii si concluziilor expertului international, care a facut recent o evaluare Aeroportului, insa ar fi potrivit sa vedem in raportul final si pozitia acestuia. Or, expertul clar a spus ca, datorita Avia Invest Aeroportul Chisinau este modernizat, astfel are sanse reale sa intre in randul celor de talie internationala, cu respectarea conditiilor organismelor din domeniul avia. Oare nu de acest lucru avea nevoie Moldova si Aeroportul? Cineva a vrut sa ramanem la nivelul CCCP?

Comisia noua, pe langa alte institutii de control care dau buzna la Aeroport, apoi pleaca fara nimic, nu este nimic alceva decat un nou impediment in mersul bun al lucrurilor firesti de la Aeroport. Ei, administratia aerogarii, in loc sa se ocupe de modernizare si de atragerea noilor clienti, trebuie sa piarda timpul cu niste revizori de partid, cu niste deputati care au trecut de la fabule pe facebook la cercetari de documente.

Din pacate, dupa cum ne-am obisnuit deja, deputatii sunt pentru a pune piedici, nu pentru a pune umarul la ceva bun. Asta vor face si cei din noua comisie parlamentara, iar in rezultat am putea avea procese stopate, precum si un santier care o sa furnizeze doar praf si incomoditati. Am inteles ca liberal-democratii asta vor, in semn de razbunare a sefului lor de partid, fara sa se gandeasca ca mai sunt oameni in tara asta, liberi, nu inchisi pentru coruptie si trafic de influenta, care vor sa beneficieze de servicii calitative, nu de niste tampenii de partid.

Dragii mei peledemisti, prozatori si fabulisti, va rog sa terminati cu santajul, pentru ca nu va face fata! Sunteti deja prea obositi de la atatea prostii!

Distribuie acest articol