Franzeluța binecuvântată

Franzeluta SA a facut deja un obicei sa cheme Mitropolitul sa binecuvanteze produsele destinate sarbatorilor pascale.

Desigur, este o actiune de PR care prinde bine in randul consumatorilor, precum si este o actiune din suflet a celor care detin carmuirea celui mai mare producator de paine din Republica Moldova, despre care am scris si zilele trecute.

“Franzeluta binecuvantata” inseamna de fapt cozonaci si multe alte produse care pot fi procurate de catre toti, gata pecetluite de catre Biserica Ortodoxa, proaspete si de calitate superioara.

Toata lista de produse poate fi gasita aici: http://www.franzeluta.md/pastele/

Din comunicatul lor:

Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” S.A. propune  consumatorilor săi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, o gamă variată de produse: checuri şi  cozonaci tradiţionali, panettone şi figurine dulci.  Umplutura este variată şi gustoasă:  cu magiun, miez de nucă, mac, stafide, ciocolată, fructe zaharisite. Ornarea, la fel, vă va surprinde: glazură de cofetărie, talaş de cocos, marmeladă, arahide, fulgi de migdale.Toate produsele „Franzeluţa” sunt de cea mai bună calitate, proaspete și aromate.

 

„Franzeluţa” pune accent deosebit nu doar pe produsele tradiționale, cozonacii, pasca, ruladele cu gem, dar și pe produsele moderne, cum sunt pannetone, ciocottone. Scopul nostru este de a oferi consumatorilor noștri o gamă cît mai largă de  produse, pe gustul fiecăruia. Tradițiile și inovațiile sunt ceea ce caracterizează activitatea combinatului nostru”,  a precizat Victor Cojocaru.

 

De altfel, în acest an au fost lansate și o serie de produse noi, cum este pannetone Ciocottone, checurile Pasiune, Armonie, Magie. Toate produsele pascale „Franzeluţa” sunt ambalate special pentru sărbătoare.

 

Totodată, astăzi a fost dată în exploatare o linie nouă pentru produse de panificaţie în forme şi pe foi. Această linie va produce un asortiment larg de produse: pîine din făină de grîu, din făină de grîu cu secară, pîine de secara, chifle, colaci.

 

Linia este multifuncţională, e mecanizata, are o suprafaţă de coacere de 42,5 metri pătraţi şi dispune de cuptor de coacere în două nivele. Capacitate liniei constituie 17-18 tone/24 de ore.

 

Linia de producere nouă, de asemenea, a fost sfinţită.

 

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, dar și specialiști în domeniul securității alimentare .

Distribuie acest articol