(FOTO) Faceți cunoștință cu cel care a îndrăznit să-l mintă pe Iurie Leancă

El este Ciocanu Mihai, vice-ministrul de la sănătate care a îndrăznit să-l mintă pe premierul Iurie Leancă, precum că prin spitalele din țară totul este bine, iar medicamentele sunt livrate la zi.

Premierul în exercițiu, Iurie Leancă, a declarat la Moldova 1 că e timpul să mai punem pe cineva la închisoare. Probabil premierul nu a spus că la închisoare trebuie să se ducă cei care mint, dar să se ducă cei din cauza cărora pacienții sunt nevoiți să vină la spital cu medicamentele de acasă.

Acest Ciocanu nici măcar nu a avut obraz să vină în fața premierului și în fața presei să-și ceară scuze pentru minciuna gogonată de săptămâna trecută. El a ales să iasă cu un amalgam de cuvinte, neînțelese nici de el, să explice că el a mințit deoarece a fost mințit la rândul său de către subalterni.

Mă, vice-ministrule, mișcă fundul cela de pe scaun o dată în zi și mai vizitează un spital, două, să vezi dacă totul e așa cum se raportează, apoi vino în fața Premierului să-i spun că totul e O.K! în spitalele din țară.

În mod firesc, dacă am fi trăit într-o țară normală, un vice-ministru care a mințit premierul de dragul „Să șie ghini, chiar dacă e rău”, demult trebuia să anunțe că pleacă din sistem. Ciocanu a ales să debiteze prostii în continuare, fără să regrete ceva. Doar transpirația de pe fața lui trădează că se clatină scaunul. În rest, nu-l mustră nici conștiința și nici altceva.

Așa-i suportăm, așa-i avem, pentru că suntem o țară de proști!

P.S.: acest articol nu se referă și la cât de profesionist este în domeniul său. Poate este un medic bun, însă de vice cu siguranță nu! Sper că nu se va regăsi în următorul format de conducere a Ministerului Sănătății. Ar fi prea de tot.

Distribuie acest articol
One Comment