FOTO – Excrementele din ochii virgini ai lui Dorin Chirtoacă

Ochii virgini ai lui Dorin Chirtoacă se pare că au prins la excremente de ceva vreme și nu mai văd nimic. O dată pe an iese la TV și spune că a salvat Chișinăul de rahatul de la Muncești dar, din câte vedem zi de zi, se pare că rahatul de la Muncești a fost adus în Centrul orașului.

Azi am fost în zona Unitatea militară – Moldtelecom – Unic (CENTRU). La intersecția străzii ”Pietonale” (fostul Bulevard Ștefan cel Mare), cu str. Tighina, stă înfiptă direct în calea trecătorilor o gheretă de vară, unde se vinde ”CVAS NATURAL” (Un fel de băutură făcută din praf și pâine înăcrită). Toate documentele par a fi în ordine și sunt aranjate pe masă, sub o bucată de peliculă. La 50 metri e Pretura Centru, posibil că pretorul nu vede nimic.

Am ajuns lângă gheretă și mă gândeam cum trec pe acolo 100 de oameni în zilele de lucru, sau cum ar trece o mamă cu copilul în cărucior. De fiecare dată când văd că drumul este blocat de deștepți cu acte în regulă, eliberate de Primăria Chișinău, mă gândesc la mame cu copii și persoane invalide țintuite în scaunul cu rotile. Măsuram cu ochii și mă gândeam că nu au șanse să trează bulevardul dacă vin din deal, iar dacă vin din valea, nu au șansa să trează pe trotuar din calea mașinilor și se pot trezi la culoarea verde pentru automobile iar mama cu copilul în cărucior sau invalidul în scaun cu rotile va deveni piesa de bowling în mijlocul drumului, printre zeci de mașini care trec cu viteză. Singura cale să trează la deal sau al vale, stânga-dreapta, este să trează pe partea carosabilă.

Pe nimeni nu interesează de siguranța în trafic și trecerea liberă de pe trotuar pe zebră și invers. Primarul Dorin Chirtoacă lăcrimează în fiecare zi de luni la ședința Primăriei și seara pe la televiziuni, dar nu-și ridică testiculele de pe scaun să vadă ce se întâmplă în acest oraș, care se pare că este gospodărit de el. Evident va zice: E treaba Preturilor! Dap nene Ghiță, mai fă o plimbare prin oraș…!

Ei, dobitocii din primărie și preturi, văd doar bani în față. Nu se gândesc la pietoni, la bătrâni, invalizi, mame cu copii și tot așa mai departe.

Oare cât rahat mai trebuie pe ochii lui Chirtoacă să nu vadă în genere ce se face în acest oraș? Folos din spălatul ochilor dimineața văd că nu este!

Recomand să vă cumpărați un helicopter, pentru că acesta va fi unica unitate de transport cu care veți ajunge la oprirea de troleibuz sau de maxi-taxi de pe str Ștefan cel Mare (Situația este la fel în tot orașul).

În foto vedeți dobitocie fără margini, documentată de primăria m. Chișinău:

situația este asemănătoare în tot orașul
Distribuie acest articol