(FOTO) Despre ce a vorbit Andrei Nastase cu omul lui Shor?

Pe internet au aparut cateva fotografii de la intalnirea neanuntata dintre Andrei Nastase si Climenco, adica cu unul din oamenii lui Shor.

Inca nu se stie despre ce au vorbit, dar putem deduce urmatoarele:

  1. Nastase cere orheienilor sa nu blameze JTV, platforma TV de propaganda a finului mafiotului condamnat penal Topa;
  2. Colaborare intre PPDA si Ravnopravie;
  3. O noua tragere pe sfoara.

In primul caz se stie ca, dupa cateva injuraturi aruncate de Cheianu si Durbala in adresa orheienilor, mai multi oameni au protestat la usa canalului de propaganda si au cerut capurile celor doi needucati. Eu nu urmaresc JTV, dar ma gandesc ca, dupa protest, Cheianu si Durbala si-au mai cizelat un pic vocabularul, insa nu si atitudinea. Din cate stiu, cei din Orhei au luat doar o scurta pauza si sunt gata sa revina la postul Topilor de fiecare data cand onoarea lor va fi calcata in picioare de măscăricii de la Jurnal. Anume pentru a evita scandaluri de acest gen in campanie, este posibil ca Nastase a cerut de la Climento putina intelegere si pace.

Ce tine de colaborare, aici trebuie sa mentionez ca Nastase se bazeaza in prezent pe electoratul lui Renato, insa care este in scadere, precum si o parte merge ca orbul dupa Ciubasenco, asta doar pentru ca asa a spus Renato. Din aceasta cauza, luand in considerare ca electoratul lui Nastase este infim, candidatul mafiotilor are nevoie de sustinerea unei alte parti de pe stanga, iar Ravnopravie ar putea, in mintea lui bolnava, sa-l sustina.

Poate cersitul sustinerii este prea devreme, dar cu siguranta Nastase pregateste si o tragere pe sfoara a celor de la Ravnopravie. El probabil a vorbit cu omul lui Shor despre unirea fortelor impotriva lui Plahotniuc, insa propunerea a fost facuta in maniera buna doar de respins, iar in campanie Andrusa sa afirme ca Shor nu vrea sa lupte cu raul, respectiv este omul lui.

Orice colaborare cu Nastase, in cazul daca Climenco nu a inteles, este ca jocul cu un sarpe inzestrat cu clopotei pe coada. Se stie bine ca acest candidat mafiot al Topilor are clopotei pe limba si este mult mai periculos decat veninul sarpelui, mai ales ca are in spate surse de finantare parvenite din miliardul de $ furat de la BEM.


Foto: Deschide.md/Constantin Grigorita

Distribuie acest articol
2 Comments