Foto de pus în ramă: Renato cu fundul gol

Ieri Renato a mai avut putin si arata fundul electoratului sau. El de fapt si mai inainte a aratat fundul tuturor, dar atunci avea pantaloni pe el.


Tot ieri, cand am scris textul despre cum Renato merge de mana cu Maia Sandu, am dorit sa scriu ca falesteanul este marul din fundul porcului pus pe proțap, insa el s-a grabist si a demonstrat tuturor ca este de fapt un “trusik” fara “trusici”.

Mai mare rusine nu putea fi… Renato a uitat ca este cu fundul gol si s-a descoperit in fata tuturor, iar asta a facut-o odata cu anuntarea “unuia dintre candidatii” lui la prezidentiale. Probabil interesul national sta murdar intre fesele lui Renato si din acest motiv s-a gandit ca accesul trebuie sa fie facilitat.

Eu sper ca Renato nu a iesit LIVE pe Facebook dupa o partida de sex. Mai era un ins de teapa lui, tot lider de partid, un “familist”, care intre partidele de sex cu amanta, filmate de Shor, rezolta “problemele” tarii.

Alo, Ciubasenco, acesta este liderul tau politic? El o sa te sustina in campanie? Macar noi vom ramane in chiloti daca veti castiga prezidentialele sau aveti de gand sa ne vindeti oligarhilor cu tot cu… rusinea la vedere?

Vai de capul lui balabol…!

Distribuie acest articol