(Foto) De ce proștii se apucă de comentat știrile?

Am obiceiul, ca și Mihai Ghimpu, președintele PL, să citesc comentariile vizitatorilor portalurilor de știri. Uneori din ele aflu mai multe informații decât din știrea însăși. Pe Unimedia am găsit și astăzi, ca în fiecare zi, comentarii prostești la o știre.

Azi, când veneam de la fosta uzină ”Signal”, intersecția str. București cu Ciuflea era blocată de jurnaliști – filmau cum Chirtoacă instalează săgeata verde a lui Filat. Unimedia a făcut știre, au pus fotografia în care se vede cum primarul general al capitalei instalează săgeata, iar comentatorii sau apucat să scrie că e ”Cirsc”; ”Semafor care arata pe dreapta mai pun adaugator inca placuta pe dreapta?! Asta e o prostie! Ce Chirtoaca nu a putut sasi aleaga alt semafor pentru PiaRul?”, a mai comentat alt comentator.

Vedeți mai jos ce comentează comentatorii zombați la cap, care văd politică din tot, dar fără a băga în cap că săgețile verzi sunt pentru fluidizarea traficului, iar șoferul care se află pe banda din drepta va putea vira la dreapta chiar dacă semaforul va fi la roșu.

O recomandare ar fi ca comentatorii să-și cumpere mașină nu și permis de conducerea, așa vor băga în cap noile semne de circulație rutieră!

 www.gandrabur.net

Distribuie acest articol