“Focul Haric” al păcătosului Vlad Filat

Pacatosul Vlad Filat, impartasit in taina si departe de ochii lumii, acolo unde o fac doar preotii de rang inalt, a decis sa finanteze si in acest an aducerea felinarului cu lumina in noaptea invierii.

Probabil pacatosul Filat crede in legende si incearca sa se caiasca in fata Dzeului Său cu aducerea focului, precum si cu donatii catre biserici. Filat crede ca Dzeu asa iarta tot raul facut acestei tari, din 2009 pana acum.

Felinarul cu lumina nu iarta readucerea comunistilor la putere si nici nu iarta furtul miliardului de euro. Dzeu nu iubeste pe cei care mint si fura, precum nici pe cei care sunt fatarnici. Sunt 10 porunci clare, insa care au ramas pe din afara si uitate de cel care a fost pe vremuri numarul 1 in Republica Moldova, demis ulterior pentru presupuse fapte de coruptie si trafic de influenta.

Smerenia fatarnica, de care da dovada Filat, nu este pe placul nimanui. Probabil el se consoleaza cu poala popii in cap si cu privilegiul in fata lui vladimir, insa totul piere in fata oamenilor si a lui Dzeu. Nimic din ce a facut Filat rau acestei tari nu este de iertat, nici acum si nici peste multi ani. O lumanare adusa cu avionul nu acopera saracia noastra si nici nu alunga incompetenta de la guvernare.

Pacatosul nu poate face minuni. El doar poate crede in ele, insa, pentru a fi realizate, Cel care vrea sa aiba parte de o minune trebuie sa se intoarca cu fata spre oameni si sa intoarca acestora tot ce a luat de la gura lor. Doar asa cainta pacatosului, fie si politician, va fi acceptata in fata poporului si Dzeului in care crede.

Dl Filat, nu privatizati si “Focul Haric”. Nu mai faceti politica si din acest lucru si lasati oamenii sa creada in liniste si pace, fara implicari politice. Este pacat sa tragi foloase din imagine si pe tema religioasa!

Politica-i curvă mare, însă care nu trebuie culcată și frecată în Biserică!

Paste Fericit, pacatosule Vlad Filat!

Distribuie acest articol