Filat trebuia să plece singur, fără să aștepte ridicarea imunității

Procurorul General a venit în Parlament cu un demers lung și interesant, dar nu privind demisia sa. Gurin a cerut ridicarea imunității lui Vlad Filat, deputatul liberal-democrat, lider de partid, familist, mare afacerist și tot așa mai departe.

Filat, dacă era un bărbat adevărat, renunța la imunitate cu mult timp înainte, fără să aștepte demersul procurorului general, mai ales după ce nașul său de cununie a recunoscut implicarea în furtul de la Banca de Economii.

Astăzi Filat a recunoscut că, potrivit procedurii, trebuia să vină cererea de ridicare a imunității. Deși cunoștea despre acest lucru, el a ales să fie în Parlament în momentul citirii rechizitoriului, crăpând de rușine în fața tuturor colegilor din legislativ și partid.

Vom vedea în continuare cât de bărbat va fi acest Filat. Ar trebuie să rămână în țară și să se lase cercetat de autorități, să nu fugă peste hotare, tot acolo unde este Vicol.

Pe lângă implicarea în furtul de la BEM, astăzi am aflat și despre ceea că Filat, fiind în calitate de premier, a vândut hotărâri de Guvern și proiecte de lege, în schimbul a milioane de euro. Potrivit celor citite în Parlament, Filat a încasat 60 mln. de € pentru câteva hotărâri și vorbe bune în favoarea lui Ilan Shor. Vedem că Filat este corupt până în măduva oaselor și a transformat Guvernul în Piață Centrală. Rușine!

În următoarele zile vom asista la procedura de canonizare a lui Filat, dar lacrimile membrilor PLDM nu trebuie să fie luate în serios, pentru că și Filat a bocit în fața tuturor, dar până la urmă se demonstrează că este putred de tot!

Filat, mergi la Pruncul de bună voie! Ai așteptat demersul PG ca să faci circ și să te victimizezi, dar acum poți fi sigur că vin din urmă și catușele din metal! Eu mă rog acum doar să fii sănătos, să nu te îmbolnăvești în timpul judecării tale!

Distribuie acest articol