Filat, ștanga și alegerile

Vlad-Filat

Voi începe acest articol de la afirmația lui Filat: “Eu am dat dovadă că nu mă interesează funcțiile, am cedat funcția de premier”. A fost făcută la un post privat de televiziune și repede împrăștiată de un ziar de partid.

Haideți să descoasem puțin la ce anume a renunțat Vlad Filat:

Vă amintiți acum un an de zile în urmă cum Filat umbla val vârtej să rămână premier? A fost demis de Parlament, după care a fost din nou propus de președintele Timofti, în plin scandal. Cineva din deputați au contestat la CC decretul de desemnare, iar Curtea l-a anulat, ca fiind neconstituțional, pentru că o persoană demisă de Parlament pentru presupuse acte de corupție nu mai poate fi numită în funcții importante.

Iată că, din câte se știe deja, Filat a fost izgonit din Casa Guvenului și nici decum nu a renunțat la această funcție, după cum încearcă acum să polueze amintirile moldovenilor.

Filat a dat-o în bară foarte puternic cu afirmația sa, pentru că de fapt totul a fost altfel, iar el acum a dat dovadă că este un mincinos și o persoană care vrea să manipuleze opinia publică (și încă este orgolios).

Nene Filat, este soluția Curții Constituționale care spune că nu ai renuțat la nimic, dar ai fost alungat! Nu mai spune minciuni la TV! Știu că vin alegerile și vrei din nou la putere, dar mai bine împinge-l în față pe Iurie Leancă, pentru că e om fără pată și mult mai cinstit.

Distribuie acest articol