Filat a achitat 12000€ pentru Trofeul “Omul Anului”

 image

Noaptea trecuta a fost marea Gala “Omul Anului”, organizata de VIP Magazin. Dupa cum era de asteptat, tot “blatneacul” din capitala a fOst la acest eveniment, sa ridice trofeele, pentru care au achitat.

Stiu ca se vor supra unii, insa trebuie de spus lucrurilor pe nume si in acest an, pentru ca nu este prima oara.

1. Potrivit surselor din interiorul “VIP Magazin”, Locul I a fost vandut cu 12000€ lui Vlad Filat, obsedat mereu de Locurile din frunte. A dat banii sa fie primul in lista, fara sa se gandeasca ca putea sa cumpere ceva pentru un spital – aparate necesare, medicamentele care lipsesc de doua luni. Faima si orgoliul este mai presus de tot la acest “politician”.

2. Urmatoarele locuri au fost acordate celor din PD, pentru ca ei au ajutat lansarea revistei Casa Mia. Da ma rog, trebuie de intors datoria.

3. Rodica Cioranica, sefa de la VIP, a venit la Gala de ieri cu un BMW X de toata frumusetea. Noua masina a fost cumparata din Salonul BNW, la pret cat un apartament. Normal, Doamna are de unde cumpara, iar FISCUL nu verifica de unde sunt banii. La noi totul este tenebru.

PS. Filat este de fapt politicianul care a pierdut anul trecut tot ce a mai avut: partidul, alegerile, familia, partenerii. Da! El merita sa fie Omul Anului, insa la alta categorie.

Mai sus este destainuirea celuia care raspunde de topul de pe VIP.

 

 

Distribuie acest articol

3 comments

  1. Scrierea de mai sus este la fel de veridica si sincera ca si zimbetul unei prostituate de doi bani. Nu este clar pana la final, cine a luat bani, cine a dat, cine cui!? Cert este faptul ca un om nu se apuca pur si simplu sa scrie asemenea lucruri fara sa aiba un avantaj din asta. Avantajul consta in faptul ca tu, Corneliu esti platit sa scrii asemenea lucruri la fel ca si mulți alti blogeri vânduți. Acum trebuie sa ne întrebam, a dat Filat bani ca sa ia titlul ala sau ai luat tu bani sa scrii articolul ca sa primesti ceva de mâncare?

Comments are closed.