Faceți din astea postere electorale. Vă rog!

In prima imagine apar Renato Usatii, Andrei Nastase si Karamalak. Ei toti sunt stransi legati intre ei. Saptamana trecuta au stat la o masa, apoi in sauna, dupa care ar fi avut cateva intalniri cu mafia rusa. Nastase, dupa cum a anuntat si el, dar anterior am vazut si cu ochii nostri, este noul partener al lui Renato, respectiv noul partener al mafiei ruse, iar dupa alegeri el este gata sa vanda Țara pe 30 de ruble. Aceasta imagine trebuie sa devina un poster electoral, deoarece poporul trebuie sa stie pe cine-l vrea Presedinte.


Mai sus vedeti un colaj facut de un prieten de pe Facebook. Apare Nastase imitandu-l pe Vlad Filat. Si primul si al doilea fac exces de gesturi, aratand la inima, dar stim la ce sape de lemn ne-a adus “Al nostru Vlad”. Andrei Nastase, daca inca nu stiti, este din aceeasi gașcă criminala de unde a aparut si Vlad Filat. Ei au invatat impreuna, au furat de la stat, probabil au frecat pe spate aceleasi curve, iar acum unul din ei vrea sa-l inlocuiasca pe celalalt. Nimic straniu. Asa fac regimurile criminale si hotii atunci cand unul din ei ajung la inchisoare si trebuie sa fie inlocuit in regim urgent.

Daca este sa unim ambele imagini de mai sus, dar fara a uitat ca lipseste si mutra lui Platon, trebuie sa amintesc despre faptul ca Renato Usatii a fost consilierul principal al premierului Vlad Filat, iar acum este partenerul principal al lui Nastase. La fel, Filat i-a facut cunostinta lui Shor cu Platon, respectiv acesta din urma este agreat de grupul criminal din care face parte si Andrei Nastase. De fapt am vazut cum Nastase a facut spume la fund atunci cand Platon a fost retinut la Kiev. Holdingul lor, de sus pana jos, au scris zilnic despre arestarea lui Platon si au facut din el un erou national. Nastase este gata sa-l pupe si in fund pe Platon, regele raidurilor hranitoare si banoase.

Priviti atent imaginile de mai sus si luati a minte pe cine intentionati sa votati. Votul dat lui Nastase inseamna realizarea intereselor mafiei rusesti. Dovezi sunt destule. A ramas doar sa deschideti ochii si sa intelegeti singuri ce se petrece in jurul vostru. Eu va rog sa faceti, din ce vedeti mai sus, niste bannere electorale mari, sa fie vizibile, iar pe 30 octombrie sa nu puneti stampila “VOTAT” in dreptul mafiei ruso-moldovenesti, adica in dreptul mafiei din care fac parte Lucinschi, Nastase, Filat, Topii, Renato si Karamalak.


In aceasta imagine aveti lista sconcșilor. Invatati mutrele lor, iar in campanie să-i șutați pana cand vor ieși din localitatile lor! Nu-i lasati sa va minta!

Apropo, azi platformistii vor iesi la proteste. Ei sunt sistinuti de hotii in lege si de fostii functionari corupti. Ei #Nusetem. Ei sunt departe si doar se folosesc de oamenii care ies in strada. Ei nu se tem, dar voi ar trebui sa va temeti de ei si de planurile lor!

Nu uitati nici de Rosca. Pentru el ati dat si chilotii de pe voi. Nu faceti aceeasi greseala si cu Andrei Nastase!

Distribuie acest articol