Explicație de la Apă Canal: Nimeni nu a depus cerere!

Update: Am expediat o scrisoare în adresa domnului director, Constantin Becciev. Aștept să vedem cât de repede vor interveni de data aceasta, dacă cu operatorii e mai greu!

Pe 7 noiembrie am scris articolul ”Apa curge pe drum de 8 zile. Chirtoacă vrea să achităm pierderile din rețea?”. Stați liniștiți, apa curge și astăzi!

Am sunat la Apă Canal. Operatorul a spus: ”Nimeni nu a depus cerere pentru ca țeava să fie reparată! Un locatar trebuie să depună cerere la Apă Canal, apoi vor interveni și tehnicienii”. ”Operatorul doar transmite informația, nu poartă răspundere pentru faptul că cei de sus nu trimit echipa să repare țeava care curge de 10 zile”, a mai adăugat aceasta.

Pe o parte o înțeleg, pe alta nu înțeleg pentru ce mai este acel număr și serviciu de urgență la Apă Canal?

Acum trebuie de găsit un locatar din cei peste 3000 din sector, care ar scrie această cerere, dar fără garanția că nu va veni peste 15 zile o factură de la Apă Canal cu obligația achitării pentru lucrările efectuate la comanda dumnealui.

Până acum, din calcule ad-hoc, pierderile de apă sunt de peste 7000 m3. Deci cel care va depune cererea trebui să pună mâinile pe piept, să lase moștenire întreprinderii Apă Canal 70 mii lei + cheltuielile pentru reparație.

Păcat că abia peste 10 zile am aflat despre faptul că nimeni nu a depus cerere, deși în fiecare zi se sună la Apă Canal.

Scriu din nou ce a spus Alexei Lungu: ”Lasă Cornel, poate se “muntuie” apa şi se “termină” şi problema!”

PS: Trebuie să plătim pentru pierderi? Nuuu… totu-i băț!

Distribuie acest articol