EXCLUSIV: Natalia Morari şi Igor Boţan s-au despărţit de Publika TV!?

Update 25.01.12: Morari şi Boţan revin la Publika TV ?

Natalia Morari se pare că a plecat din nou de la Publika TV. Surse din cadrul trustului media spun că e a treia oară când aceasta se desparte de această televiziune. Prima dată a plecat în vara lui 2010, însă despărţirea a fost de scurtă durată şi a trecut, practic, pe neobservate de către telespectatori. Peste câteva luni, ea a trântit uşa Publika TV, revenind în aproximativ jumătate de an.

De această dată, potrivit surselor mele, Morari a fost urmată de către Igor Boţan (acum unii se vor bucura că au scăpat de omniprezentul Boţan). Deocamdată nu e foarte clar motivul despărţirii, dar cel mai probabil este unul financiar. Compania are datorii nu doar faţă de Fisc, dar şi faţă de angajaţi. Mai mult, după emisiunea cu Mark Tkaciuk de săptămâna trecută a fost nu ştiu ce fel de scandal cu conducerea televiziunii. Anume acest lucru explică de ce luni Vlad Filat a fost „luat la întrebări” de către alte persoane decât Morari şi Boţan. Acum cei de la Publika TV se gândesc cine le va lua locul Nataliei Morari şi lui Igor Boţan, care avea contract de exclusivitate la TV.

O altă pierdere serioasă a televiziunii este Lia Bejenaru, prezentatoarea de Prime Time, care, din câte mi s-a spus, a decis să-şi dedice activitatea afacerii pe care o gestionează de câţiva ani (şi care aduce bani).

Am încercat să iau legătura cu Natalia Morari şi cu Lia Bejenaru să confirm sau să infirm aceste informaţii, dar fără rezultat. Şefii de la Publika refuză să vorbească pe acest subiect, precizând că „sunt ocupaţi”.

______________________

Pentru că nu am profil pe Facebook și nu pot adăuga comentarii, dau replica aici:

P/u Majoritatea: – În Moldova e obicei să pleci în concediu când situația se tensionează. În acest timp primești salariu, achiți măcar serviciile comunale dar tot e înainte, iar în același timp cauți alt loc de muncă, sau negociezi o propunere primită toamna trecută;

P/u Cristina Vicol: – Eu ți-am scris și pe email: ”Lucru-i lucru!”;

P/u Marele Burac: – Nu tulbura apele. Tu știi care-i realitatea! Bine că nu tulburi atunci când ”Șeful” face cum dorești. Coboară nasul și începe a privi prin încăperea PTV, vei afla că ai și colegi de televiziune. Parcă la ora 12:00 trebuie să pleci acasă, ce faci până seara târziu în jurul televiziunii??? o_O

P/u Victor Bucătaru: – Nu cred că ați primit SPAM pe email cu articolele mele. Nu citiți și o să considerați că sunt în concediu!

Distribuie acest articol