Exclusiv: Mihai Burciu renunță la FEMINA

Mihai Burciu renunță la FEMINA
Mihai Burciu anunță că renunță la FEMINA
Mitzy Căpitanul (Mihai Burciu), românul care a vrut să facă revoluție în sportul din Moldova anunță că părăsește FEMINA, începând cu renunțarea la funcția de președinte al Clubului FEMINA, dacă în această seară, la ședința Consiliului de Administrare nu va fi acceptată rectificarea bugetului pentru sezonul în curs și acordul de finanțare individuală a cheltuielilor aferente rectificării.

”De un an jumătate duc greul singur. Recunosc că sunt anumite perioade când mă mai ajută câte un prieten cu câteva sute de lei, dar miile de lei le achit mereu singur”, a spus Mihai Burciu, referitor la capitolul finanțării Clubului FEMINA.

Problemele ce apar din lipsa banilor nu se opresc doar aici. Mihai Burciu este pus în situația în care să iasă în fața antrenorilor și să explice acestora de ce nu-și primesc salariile, în fața fetelor din echipă să le spună că ”nici săptămâna aceasta nu este sala de antrenament”, sau despre faptul că ”nici în această lună nu sunt echipamente noi, mingi”. ”În schimb alții se laudă cu rezultatele realizate în condiții grele, trăite de întregul club.

”Am încercat să cultiv un altfel de sport, o altfel de organizare, un altfel de fenomen sportiv, sa țin cont de limba română, de tradițiile românești, sa fac nu doar sport ci și sa educ tinerele sportive înspre un viitor mai bun, mai european… dar… nu mai pot”, a mai declarat actualul Președinte al clubului sportiv FEMINA.

Din succesele clubului pot enumera: Cupa Republicii Moldova la baschet 2011, Cupa de iarna 2011/2012 la handbal, Vice-campioane 2011/2012 la handbal, Campioane 2011/2012 la baschet, Vice-campioane naționale 2012 la volei pe plajă, Vice-campioane ale Chișinăului 2012 la volei pe plajă, Locul II la Cupa Republicii 2012 de handbal.

Actual, în stagiunile 2012/2013, echipa de baschet este pe locul I în Premier Liga, iar echipa de handbal pe locul doi în Divizia Națională.

Distribuie acest articol