EXCLUSIV. Andrei Nastase a fost alungat cu șuturi de la București

Andrei Nastase, liderul partidului fără demnitate și departe de adevăr, a efectuat o vizită la București în stilul lui Vlad Filat, însă a fost alungat de acolo cu șuturi în fund.

În programul lui Nastase erau planificate câteva întâlniri cu oficialii din România, după cum urmează:

  1. Klaus Iohannis, președintele RO;
  2. Dacian Cioloș, premierul RO;
  3. Alina Gorghiu și Vasile Blaga, copreședinții PNL România;
  4. Traian Băsescu, fostul președinte al RO, vechi prieten cu Vlad Filat (cumătri).

Liderul PDA a avut tupeul, după ce în presă au apărut informații despre schemele corupte la care a luat parte, precum și despre spălarea unor sume importante de bani prin intermediul conturilor mamei sale, să ceară audieri la Cancelariile celor mai importanți oameni politici și oficiali din România. Stângăcia lui l-a costat disprețul în fața românilor și, ca urmare, a venit acasă având coada băgată strâns între picioare.

Până la urmă doar Traian Băsescu a acceptat o întâlnire scurtă, dar la care i-a spus urmașului lui Vlad Filat să bată în retragere și să înceteze cu aberațiile de până acum. La fel, Băsescu i-a explicat lui Nastase cât de nocivă este frăția pe ascuns cu Renato Usatîi. Ceilalți oficiali nu au deschis ușa lui Nastase, astfel nu s-a adeverit pilda biblică „Bateţi şi vi se va deschide”.

Dacă ați observat, Andrei Nastase, sconcsul Țopilor, a scris pe Facebook doar despre întâlnirea cu Băsescu, însă nu a menționat dacă are și susținerea fostului șef de stat. Nu a scris, pentru că nici nu a obținut nimic. Mai sus am scris ce recomandare a primit de la Băse. Bătrânul Traian are în spate două mandate grele și înțelege perfect politica din România și Moldova, așa că probabil nu a mai dorit un parteneriat cu un personaj politic dispus să-l dezamăgească la fel de mult cum a făcut-o Vlad Filat în timp ce se tăvălea cu Olea.

Mai adaugă Nastase, pe Facebook, că a avut întrevederi și cu alți lideri politici de la București, analiști, experți și tot așa mai departe, însă nu a pus fotografii cu nimeni din ei și nici măcar nu am văzut în presa românească sau pe siteurile de analiză careva informații despre așa zisa vizită politică efectuată de fiul rătăcitor la București.

Până la urmă trebuie să cunoașteți adevărul că Nastase a venit de la București mai dezamăgit decât a pornit la drum, precum și cu fundul vânăt de la șutirile primite de la oamenii pe care spera să-i întâlnească și să aibă capăt de vorbă politică cu ei.

Citiți și: De ce Filat nu a fost lăsat măcar Președinte de onoare al PLDM?

Distribuie acest articol