Eugen Tomac este unicul candidat susținut de ROMÂNII din BASARABIA

Eugen Tomac este unicul candidat susținut de ROMÂNII din BASARABIA
Eugen Tomac este unicul candidat susținut de ROMÂNII din BASARABIA

Eugen Tomac este unicul candidat susținut de către ROMÂNII din Basarabia. Nici un partid politic din Moldova nu a anunțat că-i acordă suportul, iar acesta nu pierde timpul în negocieri cu diferiți lideri pentru a cerși simpatia unora, sau susținerea condiționată.

Candidatul Alianței România Dreaptă are zilnic întâlniri cu românii din Moldova și nu obosește să discute cu fiecare, indiferent dacă are cetățenia română sau nu. A fost de la Nord la Sud, de la Est la Vest, azi e la Hâncești, mâine va fi în altă localitate. La întâlnirile lui sunt invitați toți cei care sunt români în suflet, gând și port. Nu sunt invitați doar românii cu cetățenie și pașaport, care pot vota pe 9 decembrie. Vin ROMÂNI, iar de la o zi la alta se alătură tot mai mulți.

Ieri, Eugen a invitat românii din Basarabia la un recital susținut de Grigore Leșe. A fost un recital emoționant, cu mesaj și istorie despre noi, românii. ”Ne-a zis o istorie adevărată”, a spus o doamnă, invitată de Eugen Tomac la evenimentul cu ocazia Zilei Naționale a României și a românilor de pretutindeni, care a fost pe 1 decembrie 2012, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău.

La același eveniment, cu ocazia zilei de 1 decembrie, când au fost marcați și cei 94 ani de la Marea Unire, candidatul ARD a transmis un mesaj de felicitare tuturor românilor, de pretutindeni, iar alături de acesta a fost și Dorin Chirtoacă, primarul general al Chișinăului.

În timp ce Eugen Tomac se întâlnește cu românii din Basarabia, alți candidați caută susținere de la partidele politice din Moldova, unele din ele fiind neînsemnate pe scena politică, cu 300 membri, dintre care 2-3 cu cetățenie română, cu drept de vot. Contracandidații se limitează la indicația liderilor, către membrii partidelor, în vederea susținerii unui anumit candidat. Aceasta dă dovadă că ei nu doresc DREPTATE PENTRU BASARABIA, nu doresc să spună la nimeni că CETĂȚENIA ESTE DREPTUL ORICĂRUI BASARABEAN. Ei de fapt doresc că ajungă în Parlament, unde își vor satisface propriile interese.

A rămas o săptămână până la marele deznodământ și rezultatul campaniei aprinse pe teritoriul Moldovei. Eugen Tomac nu va înceta să lupte pentru Basarabia, pentru dreptate, pentru aflarea adevărului despre masacrul de la Fântâna Albă, pentru cetățenie, pentru că el crede și simte pentru ROMÂNI, în toți, nu doar în cei cu cetățenie (Mai multe detalii găsiți aici).

Toate întâlnirile avute cu ROMÂNII din Basarabia, sala plină la lansarea acestuia și a lui Viorel Badea în campanie, sala plină ieri la Filarmonica Națională, susținerea din teritoriu și cunoașterea candidatului de tot mai multe persoane demonstrează că Eugen Tomac este unicul candidat susținut de ROMÂNII din Basarabia.

Citiți și: USL bagă pe gâtul Basarabenilor un RUS și un ȚIGAN?

Distribuie acest articol