Este o prostie sa comanzi un sondaj prin care sa arati ca Filat e talaghirul partidului

Vazut astazi forfota mare pe Facebook legată de prezentarea unui sondaj de catre o companie fata de care nu am nici un pic de respect.

Vad ca, deși se stie despre cit de incorect si de corupt este sondajul, se speculează la maxim pe marginea rezultatelor prezentate, chiar daca comanda a fost din alta tabăra. Da, ma rog, cineva plătește, iar altii mai destepti se folosesc de asta si fac economie de vreo 100 mii lei.

Principalele valuri sunt despre cit de discreditat este Vlad Filat, liderul PLDM. Se stie cit de mult se “iubesc” Renato cu Filat si de asta cunoastem pragul destul de jos oferit pentru cel care se considera deja președintele țării, – Vlad Filat. Se vede ca Renato a solicitat un sondaj de penalizare pentru presedintele stejarilor. Insa, eu cred ca tinarul politician doar a cheltuit banii, pentru ca nu este necesar si chiar e aruncare de bani in vint sa comanzi un sondaj prin care sa demonstrezi ceea ce demult e demonstrat si clar. Eu inteleg ca sondajul de astazi este si un raspuns la Viagra oferită lui Filat de Politicon in fiecare luna, care-l tine pe Filat in sus, in top, ca pe un baiat care mereu e in căutarea fostelor scurte, gata de înțepat.

Faptul ca Filat a ajuns sa fie talaghirul partidului, asa cum a scris si Gabriel CALIN, este cunoscut deja de atunci de cind a fost demis si alungat de la Guvern prin Decizia Curtii Constitutionale. Atunci Filat a avut șansa sa ridice un alt lider, iar el sa fie in umbra, insa a ales sa ramine in centrul politicii, trăgând si mai mult toata formatiunea spre gaura neagră a electoratului, unde va pierde mult teren. Ei, ce sa-i faci, sunt asa oameni care cred ca partidul este proprietatea sa. Ghimpu tot asa crede. Dar, mai sunt oameni care stiu ca “proprietatea” poate fi administrata si de altcineva, care ar putea avea un succes mai mare. Pentru Filat aceasta e ceva străin. El mai bine alege sa moara partidul decit sa fie altul in frunte.

Distribuie acest articol