Echipa lui Chirtoacă, prietenă a Rusiei

Echipa lui Dorin Chirtoacă, din care face parte și Nistor Grozavu, cel care autorizează zeci de construcții deocheate în mijlocul drumului, a autorizat și serbarea Zilei Rusiei la Chișinău. Funcționarii de la Primărie motivează acordarea autorizației prin ceea ce nu au știut de fapt ce va fi în PMAN, crezând că este o acțiune culturală.

Dacă este să analizăm atent, Primăria a înțeles corect ce urmează să fie în PMAN. Într-adevăr se organizează o acțiune culturală, un concert la care se va cânta în limba rusă, se vor aduce laude lui Vladimir Putin și se va striga că Rusia este Patria Mamă. Dar… echipa lui Chirtoacă, constituită din multe persoane cunoscute nouă, încearcă acum să caute scuze în fața publicului și electoratului liberal. Chirtoacă o să aibă mult de explicat în turul I și în turul II. Pe de o parte ei strigă „Rusia este țară ocupantă”, iar pe de altă parte pun umărul la cocolirea acesteia.

Sărbători fericite, dragi liberali! Cu Rusia pe voi!

PS. La concertul de pe 11 vine Dima Bilna, o formație din Rusia și vor mai urca pe scenă inclusiv ai noștri, de la „Zdob și Zdub”

Mai jos este Dispoziția lui Nistor, despre care liberalii spuneau ieri că nu există.

Distribuie acest articol
One Comment