După ce a pus umărul la alegerea lui Dodon, Maia Sandu este în căutarea unui post de muncă

Maia Sandu, președintele Partidului Solidaritate și Acțiune /pas/, scula lui Vlad Filat, utilizată din plin de către Țopi și Andrei Nastase, a anunțat că este în căutarea unui post de muncă, deoarece rezervele sale de bani au ajuns pe minus.

După cum am pus în titlul acestui articol, Maia Sandu a contribuit activ în alegerea lui Igor Dodon în funcția de Președinte al Republicii Moldova, deși o făcea în campanie pe victima și pe marea politiciană de dreapta. De fapt, Maia Sandu a fost scula utilizată să lovească împotriva candidaților și partidelor de dreapta, jucând în acest fel un rol important în campania pro-Dodon. Pe 13 noiembrie 2016, după eforturi colosale, Maia Sandu și-a dus misiunea până la capăt, iar acum spune că este în căutarea unei alte aventuri.

După cum am scris și ieri (vezi aici), Maia Sandu va lua o pauză politică de aproape doi ani, iar în 2018, în perioada alegerilor parlamentare, va reveni în politică cu aceeași sarcină și cu aceleași tactici, urmând să se reangajeze în denigrarea dreptei în favoarea unei stângi cu majoritate constituțională.

Cu siguranță scenariul de mai sus pare ceva fantastic, însă toate răspunsurile le puteți găsi în inacțiunile Maiei Sandu, care ieri și azi nu a deschis gura și nu a contestat acțiunile lui Igor Dodon (vezi aici). Normal, Maia nu poate critica Președintele instaurat inclusiv cu ajutorul ei. Acum marea politiciană este în situația când trebuie să înghită totul, în loc să-și asume eșecul și să recunoască jocul murdar în care a fost implicată.

Și dacă tot Maia Sandu caută un loc de muncă, eu i-aș recomanda să-și depună CV-ul pentru postul de consilier al Președintelui Igor Dodon pe probleme de diaspora, funcție scoasă la concurs public. El caută un asemenea specialist, iar Maia are cele mai mari șanse de câștig.

Maia, run!

Distribuie acest articol