Dorin Chirtoacă încurcă interesul cu “Adevărul istoric”

 

Partidul Liberal s-a lansat duminica in campanie electorala pentru locale. Candidatul pentru Chisinau este Dorin Chirtoaca. El vrea al 3-lea mandat.

Cum era de asteptat, liberalii si-au amintit ca rusii ne-au ocupat 200 de ani in urma, asta dupa ce timp de 4 ani au impartit loturi de teren si bunuri publice impreuna cu cei din PCRM, membri in CMC. Din nou, PL si-a amintit ca este partid “unionist”, chiar daca M. Ghimpu a spus destul de clar la PTV ca PL nu este unionist. Dovada video: https://m.youtube.com/watch?v=6uf6hfswvtM

Astazi Chirtoaca ne spune, a nu stiu a cata oara, ca e timpul sa spunem lucrurilor pe nume si sa aratam rusilor ca avem o alta soarta.

Inca nu am inteles pana acum care este legatura dintre ocupatia rusa si alegerile locale. Chirtoaca incearca din nou sa castige inca un mandat pe seama “Adevarului istoric”, asa cum a mai facut in multe alte campanii. As zice ca este chiar rusinos.

PL mizeaza din nou pe sentimetele poporului, pentru a obtine puncte electorale. Acest partid, precum si Chirtoaca, nu sunt garantii “Adevarului istoric”. Sunt doar niste oportunisti care nu inceteaza abuzeze de istorie, dupa care sa devina mizerii ordinare.

Sa nu uitam ca PL a interzis cativa ani urma tricolorul romanesc pe 1 decembrie. Au marcat Ziua Romaniei fara macar un drapel român. Tot PL, mai exact Chirtoaca, a autorizat un concert de 9 mai, cand au urcat pe scena “vedete” din Rusia, care au cantat cantece patriotice – ode URSS-lui.

Istoria celor 8 ani ai lui Chirtoaca are si alte pagini, dar… este clar ca el incurca interesul cu “Adevarul istoric”. Mai rau de acei tineri care se rup in doua pentru aceste păpuși politice, pline cu interese proprii.

Imaginea de mai sus nu este trecuta prin photoshop. Este reala. Mucoșii de la PL o neaga, pentru ca ei umblau cu scutece la fund pe cand Chirtoaca umbla mandrul cu Panglica lui Gheorghe in piept. Acum aceasta panglica este simbolul ocupatiei ruse in Ucraina.

Distribuie acest articol