Doi românofobi sunt propuși de Sturza la funcția de miniștri

Pe langa faptul ca Sturza propune lista sa formata din oamenii PLDM, Partidul DA si alti rataciti de partide, in lista mai gasim si doi romanofobi. Unul dintre ei este Slusari, iar cel mai inflacarat luptator cu romanismul este Pavlovschi, propus la justitie.

Trebuie sa amintesc ca, vara trecuta au inceput sa vina la protestele DA inclusiv unionistii, care fluturau a speranta tricolorul Romaniei, al Unirii si Neamului nostru comun. In scurt timp acestia au fost alungati din PMAN, invinovatiti ca fura protestul DA, si ca pe strada lor nu are ce cauta tricolorul Neamului Romanesc.

Slusari era cel care tipa de pe scena “popor moldovan”, “limba moldoveneasca”, iar Pavlovschi motiva la TV de ce nu trebuie sa fie drapelul Romaniei in PMAN. Acesti doi romanofobi incearca acum sa ne conduca. Unul se cere la MAIA, sa duca pana la capat planurile cu 2KR, iar secundul se cere la Ministerul Justitiei, unde are misiunea sa-i elibereze de pedeapsa pe Țopi, hotii care au furat AirMoldova si Banca de Economii.

 

Sturza, afacerist prosper in Romania, propune acesti romanofobi, in pofida faptului ca majoritatea cetatenilor din MD se trezesc si inteleg ca Unirea este unica solutie. Mai mult, in ultimul timp se intensifica relatiile cu Romania. Ce fel de continuitate pot sa asigure doi stâlciți, acesti romanofobi inflacarati? Aceasta este rasplata lui Sturza pentru Tara care l-a gazduit dupa ce a furat de-a binelea cu Filat? Asa multumeste strazii care a scandat “Jos oligarhii!”?

Stiu ca nimic nu mai poate influenta lista propusa de Sturza. Ea a fost coordonata cu fugarii in Germania si cu Vlad Filat, insa as crede un pas corect daca macar pe ultima suta de metri vor fi scosi din lista cei mai mare “moldovani”, luptatori impotriva romaniamului si unionismului.

Dle Sturza, stiu ca acest mesaj o sa ajunga si la DVS. Incercati sa intelegeti ca Moldova are nevoie de oameni care sa uneasca poporul, nu de niste netoți care nu vor face nimic altceva decat sa cultive moldovenismul in ministerele si institutiile subordonate. Probabil intelegeti ca nu treceti de vot si ca lista este formata din louseri, dar nici asa nu trebuie sa ne bagati liste cu “moldovani”. Avem destui in partidele de stanga. Ajunge sa mai promovati anti-romanii!

http://today.md/ro/news/politic/306

Distribuie acest articol
One Comment