Dodon și noul Ambasador al RO au bătut palma la sediul PSRM

Probabil obligat de textul pliantelor distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova, noul Ambasador al României și-a învins orgoliul și a mers la sediul PSRM să vorbească cu socialistul șef despre unionism și românism. În urma discuțiilor Dodon i-a zis înaltului reprezentant al Guvernului României că partidul său nu este unul antiromân, dar este antiunionist declarat prin statut și definiție.

Iată pliantul:

Eu încă nu am înțeles pentru ce-i trebuie lui Dodon o astfel de campanie în plin scandal provocat de miliardul furat, dar înțeleg până la urmă că el nu are cu cine se bate și a scos din mânecă tema antiunionistă, care, printre altele, prinde bine de fiecare dată în mijlocul electoratului său.

Trolling din partea lui Dodon noului Ambasador al României la Chișinău

După cum se obișnuiește când vin delegații oficiale, Dodon a făcut cu noul ambasador câteva fotografii protocolare, însă trimisul Bucureștiului nu a fost atent la detalii și a fost pus chiar lângă harta Moldovei lui Ștefan cel Mare, teritoriul revendicat politic de partidul lui Dodon și asociațiile din jurul său.

13659195_1490914177601249_7367153793629085286_n

Poanta aceasta demonstrează, printre altele, cât de importantă și cât de ”serioasă” a fost vizita ambasadorului RO la sediul PSRM. Pentru mine este clar lucru, că pliantele nu vor fi mâine retrase din uz și nici din circulație, iar România nu are cum să-l sancționeze pe Dodon, decât prin mesaje politice.

Acesta o fi primul trolling tras noului Ambasador al României? A trecut botezul acasă la Dodon?

Distribuie acest articol