Dodon este atacat pe timp de pace intre oligarhi

Oligarhii din Moldova au incheiat pace si nu se mai ataca. Ca sa nu taca in campanie, politicienii au gasit o “victima” si nu inceteaza sa-l atace pe Igor Dodon.

Primii au inceput cei din PLDM, acuzandu-l pe Dodon ca a insistat la Moscova sa fie aplicate sanctiuni economice Republicii Moldova. Normal ca acuzatia este aberanta si lipsita de dovezi, insa campania nu cunoaste dreptatea, spui orice si se iarta, pentru ca e competitie si se scot din teaca toate sabiile posibile.

Pe urma si PD a inceput sa-l atace pe Dodon prin intermediul mai multor persoane supuse si prin intermediul surselor media detinute.

Azi, spre seara, am citit despre un vis avut de un oarecare despre cum Dodon batea un batran. Textul visului a luat aproape patru mii de vizualizari, normal, prostia atrage cititori. Se spune ca acel site apartine liberalilor.

Nu stau deoparte nici comunistii. Chiar azi am primit ziarul Comunistul unde Dodon este pus in cea mai proasta lumina. Da, nu mai este comunist si are alte interese politice, dar chiar nu inteleg cum este criticat un fost coleg de partid, care a fost si ministru. Atunci era specialist, acum nu? Voronin nu o singura data a spus ca Dodon e un bun specialist in economie, motiv pentru care Dumnealui nu poate avea acum alta pozitie.

Igor Dodon a ramas unicul lider al stingii si ascensiunea lui deranjeaza mai multe partide, de centru si dreapta. Toti vor sa cucereasca electoratul socialist, care este destul de numeros. Mai putin inteleg pentru ce-i trebuie PL-lui acest electorat sau PLDM-lui.

PSRM-ul condus de Dodon tot este in crestere si chiar a obtinut in exclusivitate sustinerea Kremlinului. Cei care tin cu Rusia pot sa voteze PSRM daca vor relatii bune cu Moscova. Votul acordat altor partide pro-ruse, in special PCRM-lui, este de fapt unul irosit. Se vede ca sustinerea socialistilor din partea puterii de la Moscova este principalul deranj in aceasta campanie electorala.

A mai ramas aproape o luna de campanie electorala. Vom vedea pe 1 decembrie cine va castiga alegerile. Scorul va fi cu surprize, cred eu.

Distribuie acest articol