DOC. Veniturile lui Andrei Năstase în perioada 2014-2016: 0 lei!

Mai jos puteți vedea declarația lui Andrei Nastase, document oficial depus la Comisia Electorală Centrală. Din cele anexate observăm că, deși se laudă că este un avocat de succes, poartă costume scumpe, pantofi frumoși, are merțan, casă cu două etaje (de fapt mai multe case), se deplasează des în direcția Frankfurt, candidatul Partidului fără demnitate și cu mult adevăr a declarat venituri de zero în perioada 2014-2016. Atenție, e zero lei din activitatea de bază!

Dacă nu greșesc, și Sergiu Mocanu s-a lansat anterior în campanie cu zero lei. El la fel arăta că nu are venituri, dar săptămânal zbura cu avionul propriu undeva pe teritoriul Republicii Moldova, iar în fiecare săptămână achita câte 4€ minutul LIVE unei televiziuni online de la noi (pe zi câte 400 €).

Vedem că toți candidații Țopilor, adica Mocanu și Nastase, nu au venituri și sunt săraci pe foaie, dar în realitate sunt îndestulați cu de toate.

Știu că în aceste momente declarația de venituri a lui Nastase nici nu este pusă în discuție în rândurile simpatizanților săi, însă ar trebui ca documentul semnat și prezentat la CEC să fie prima dovadă oficială că de sub Nastase pute rău de tot. Or, cum se poate lansa în campanie o persoană care-și ascunde veniturile și nici nu informează opinia publică de unde este finanțat?

Merită un asemenea candidat să ajungă în funcție importantă în stat?

Distribuie acest articol