DOC. Maia Sandu, prinsă cu minciuna: a călătorit din banii furați de la BEM

Ieri Igor Dodon a lovit-o sub centura pe Maia Sandu despre deplasarea in Qatar la brat cu Vlad Filat.

Potrivit candidatului socialist, calatoria nu a fost achitata de autoritatile moldovenesti, dar din banii furati de la Banca de Economii.

Maia Sandu, in apararea sa, a afirmat ca deplasarea a fost achitata din bugetul de stat.

Din pacate, ce a zis Maia nu este adevarat, iar minciuna ei este demonstrata prin hotararea de Guvern, la care si ea a facut referire:


Astfel, dupa cum a hotarat Guvernul, pentru deplasarea respectiva nu au fost prevatute cheltuieli de transport (avia). Potrivit HG, doar doua persoane si-au platit biletul de avion, deoarece au plecat separata.

Mai mult, din Doha (Qatar) Maia a zburat cu Filat in Bruxelles, insa aceasta deplasare nu apare in hotararile de guvern si a fost tainuita. Banii pentru acest zbor, ca si in cazul Qatar, au fost achitati tot de o persoana terta.

Maia stie ca toate cheltuielile au fost suportate din banii furati de la BEM, dar o face pe victima si nu vrea sa recunoasca faptul ca a fost si ea beneficiara jafului, si s-a odihnit in Qatar din banii murdari.

La moment pot sa va spun ca dovada finantarii ilegale a zborurilor este anexata la un dosar penal. Foarte curand vom afla cine este omul cu banii, desi este clar de pe acum.

Maia, te-ai odihnit bine din banii furati de la BEM?

Va recomand sa cititi si: Maia Sandu și-a dat votul pentru finul lui Plahotniuc. De ce acum minte?

Distribuie acest articol

10 comments

 1. Maia se crede tare desteapta si crede ca noi suntem niste copii nerabdatori sa creada intr-o noua sansa. Incet incet a inceput sa ii cada masca.

 2. Deci Muia e un fel de Filat! Cum oameni se aruncau în gat pentru filat în 2009, așa fac acum pentru Maia , dar nu văd că calcă pe aceiași greblă!

 3. Voi sunteti analfabeti! Punctul doi scrie clar negru pe alb: cheltuielile sunt suportate de institutiile delegatare!!! In cazul dat, institutiile sunt guvernul impreuna cu subdiviziunile sale, adica ministerele care si-au trimis reprezentantii in vizita!

  Mergeti si invatati sa cititi!

 4. Ce dracu scrii tu Corneliu Gandrabur?

  In Hotărâre se spune că cheltuielele vor fi suportate de instituțiile delegate. Nimic despre cheltuieli neprevăzute, cum spui tu în articol.
  Plus, termenul a fost 10-12 decembrie(…), deci nu o săptămână cum spui tu.

  Plus, a fost o vizită oficială a lui Vlad Filat. Astfel de vizite oficiale sunt ceva obișnuit.

 5. Lasam deoparte faptul ca cind se deplaseaza un Guvern costul deplasarii e platita mereu, si ca delegatie moldovei a plecat la Doha pentru acorduri cu Guvernul local, nu sa construiasca casteluri de nisip, imi arati dovada atunci ca Sandu si-a platit zborul cu banii furati de la BEM? In articol vad doar o acuzare lipsita de sens si nu arati nici de unde ai aflat asta.

 6. Ia mai cititi odata punctul 2 acolo e scris clar “cheltuielile de transport pentru persoanele marcate cu asterisc sunt suportate de institutiile delegatare!” ,analfabetuleee !!!

Comments are closed.