(DOC) Maia Sandu întreține partidul cu doar 100€ pe lună?

Chipurile astăzi Maia Sandu a ieșit cu un apel către susținători, să-i finanțeze partidul.

Din raportul prezentat la CEC înțelegem că /pas/ a cheltuit în iunie 2016 doar 100€ (!!!), asta deși are sediu, ieșiri în presă, conferințe, deplasări și multe alte cheltuieli. La fel, în raport a prezentat zero cheltuieli pentru întreținerea sediilor (central, filialelor) și tot zero pentru întruniri.

În comparație, dacă veți trage cu ochiul peste cheltuielile de fondare a /pas/, anume atunci când nu trebuie să prezinți nimănui nici măcar un raport privind veniturile/cheltuielile, Maia a cheltuit 108015,55 lei, plus Euro și Dolari, fără a indica și cheltuielile de deplasare în SUA.

Câteva întrebări:

1. Cine este așa de bun la suflet și acoperă cheltuielile pentru întreținerea sediului central și al filialelor, dacă doar pentru sediu ar trebuie să fie minim 500 Euro pe lună, iar pentru sediile filialelor între 200-300 Euro/lună?
2. Cine acoperă cheltuielile de organizare a întrunirilor Maiei Sandu cu susținătorii?
3. Cine acoperă celelalte necesități?

Susținătorii /pas/ pot răspunde în locul președintelui lor? Cum se face, că în celelalte luni au fost cheltuieli ce depășeau 10000 lei/lună, iar de când s-a format partidul s-a cheltuit numai 100 €?

Tinere, tu cât achiți lunar pentru chirie, tot 0 lei?

0001 0002

Distribuie acest articol