Dna Bodnarenco, cand achitati datoria pentru apa? 3000 de lei nu se gasesc pe drum!

Comunista Bodnarenco, fost primar al or. Soroca, scrie pe Facebook ca furnizorul de apa pentru Regia Apa Canal din Soroca si Balti falimenteaza, iar vinovati sunt inclusiv guvernantii de pana acum.

Comunista uita ca firmele intra in incapacitate de plata din cauza rauplatnicilor, iar in lant sunt afectati si furnizorii principali. In cazul dat sunt milioane de lei datoria consumatorilor catre Regia Apa Canal Soroca, iar Apa Canal are aceleasi datorii catre furnizorul Acva Nord. Urmare a acestui proces furnizorul a fost obligat sa intenteze procedura de insolventa si, inevitabil, va cere insolventa partenerilor sai. Domino.

Din lista rauplatnicilor face parte si Filiala PCRM din Soroca. Bodnarenco nu a gasit 3000 de lei sa achite datoria catre Apa Canal. Iata ca din cauza acestor neghiobi firmele inregistreaza datorii.

Apropo, ar fi cazul sa achitati si omului la care ati stat cu chirie pe intreg mandatul de primar. Si lui ati uitat sa achitati! Nu uitati sa achitati Regiei Apa Canal si pentru utilizarea masinilor acestei companii ca sa va mutati la Chisinau!

Dna Bodnarenco, cand stingeti datoriile?

Distribuie acest articol