Dna Alina Radu, să filmezi printre sâni nu-i atac asupra datelor personale?

În presa de la Chișinău au fost furnizate noi fotografii din gold arhiva (disponibilă și pe youtube) avocatei Ana Ursachi, iar jurnaliștii încep să tremure cu gândul că ar putea apărea și materiale cu ei. Or, dacă nu ar fi așa ceva, altfel nu poate fi explicată reacția Alinei Radu de la Ziarul de Gardă.

Ce ține de protecția datelor cu caracter personal, care a revoltat atât de mult presa de pe Bîc, am și eu o întrebare pentru dna Radu.

Dna Radu, răspundeți vă rog, oare filmatul printre sâni nu este un atac asupra datelor cu caracter personal? Ce veți spune atunci când vor apărea materiale foto/video, făcute tot de Ursachi, de la ședințele secrete ținute de voi cu finanțatorii de la Frankfurt, București 88 sau prin cabinetele de la JurnalTV și Propaganda? Atunci va fi vinovată Ursachi sau organele?

Cu siguranță voi fi luat la ochi de redacția Zdg, însă nu pot să rămân indiferent față de încercările acestei redacții de a influența negativ opinia publică. Cazul cu apartamentul lui Copaci este un exemplu irevocabil.

În continuarea gândului despre munca asiduă îndreptată spre manipularea opiniei publice, voi face trimitere și la un articol din Ziarul de Gardă, publicat în grabă, prin care Marin Ciobanu este luat pe sus pentru simplul fapt că și-a dat seama de greșeala făcută anul trecută. Iată că, Ziarul de Gardă, în loc să publice un articol cu titlul ”Expert economic: M-am primit. Reformele sunt bune și aduc roade, iar actualul Guvern trebuie lăsat să activeze în continuare”, au purces la denigrarea lui Ciobanu și, cu un text lung, l-au exclus din casta Țopisto-Filato-Platonistă.

Recomand să citiți mai jos cum Ciobanu a fost snopit în Ziarul de Gardă. Citind textul veți înțelege că persoanele care aleg să iasă din castă sunt denigrați și înjosiți public, prin intermediul presei aservite, numită ”presă liberă”.

 

Distribuie acest articol
One Comment