Dle Filat, chiar crezi ca PL este in stare sa ceara ceva de la un tradaror?

Filat s-a considerat astazi ca fiind cel mai important politician din tara, donator de voturi in turul doi pentru alegerea Primarului general al Chisinaului.

Pe langa faltul ca a recunoscut astazi pierderea alegerior cu al lor candidat Serafim Urechean, Filat a incercat sa spuna ca PL o sa vina in patru labe la usa PLDM sa ceara voturi pentru turul doi.

Afirmatia lui Filat este una de politician iresponsabil, care nu se tine pe pozitie pana in dimineata de dupa turul I. A fost tare anapoda sa recunosti, cu 14 zile inainte de alegeri, ca ai un candidat care nu o sa ajunga nici pana la urna de vot.

Dle Filat, cu ale tale 2,8% de incredere si cu acele cateva % ale lui Urechean nici nu poti pretinde sa fii salvatorul “natiunii”. Te-ai autodeclarat salvator in 2011, cand ai spus ca Bodiu a fost retras anume pentru a castiga Chirtoaca, dar acum poti doar sa te ascunzi sub scaunul din Parlament. Nu de alta, dar esti deja o nulitate in politica moldava, motiv pentru care nici nu ar trebui sa deschizi gura. Ce sa mai, tocmai ti-a fost rusine azi de cele spuse si ai fugit din sala de sedinte a Parlamentului.

Vlad Filat, acum lucrurile stau altfel. Electoratul nu este proprietatea dumitale si nu se vinde. Chirtoaca nu are nevoie de voturile unui tradatori, nici de voturile familiilor acestora. Vor vota cei care stiu ce au de facut in turul doi, fara sa ceara permisiune speciala de la partid.

E prostesc sa ameninti ca nu vei permite votul pro-Chirtoaca in turul II… Și încă cine amenință… o nulitate!

Distribuie acest articol
One Comment